2 Läs mer >>
Jag vill ha sommar nu. Kan någon fixa det åt mej? Tänkte väl det...

Solen skiner och Maria sitter inne en stund och jäser efter maten, som bestod av pizza. Gött dä
I f.m. blev det en promenad med hundar, barnvagnar och trevligt sällskap. Inget man hade planerat utan som bara blev :) eller hur man nu ska säga.

Jag är inne i en vårpaus eller nått. Så otroligt oproduktiv och slö, kanske är ovant att få utstå så mycket sol och värme, blir någon sorts reaktion kanske :P Vad vet jag,
Snart fyller man ju år också, 22 år ung. Inget att klaga över, man är där man är och man får göra det bästa av det. I love my life! nästan jämt iaf.

I Juli, då ni. Då ska vi grilla så det står härliga till. Fast inte I huset då Åsa, utan utanför hade jag tänkt. Det blir härligt det. Brasa, musik, trevligt folk och förhoppningsvis en skön sommarkväll utan tusen myggor.
Snart sommar, snart.

Nu sträcka mig raklång sen ut i solen en stund till.

Imorgon blir det sista dagen på dagis, ska göra en kaka tills dess också. Kommer sakna alla glada, härliga barn! Och personalen. Har lärt mig så mkt, både teorietiskt och praktiskt, och fått en liten känsla för mitt kommande yrke. Nu dröjjer det till hösten innan nästa praktik, som kommer bli någon annanstans. Kommer bli svårt att slå min första "kärlek", det blir inte lätt :P

Ha det!




Häst, sol, blommor, varmt.... allt av livets goda ting.

Sommar snart?