1 Läs mer >>
Glädjen man känner när man ser att man har klarat en tenta är helt otrolig ibland. Speciellt när man gått runt som världens största pessimist i nästan 3 veckor och sagt att man kommer få underkänt.
Men idag vart jag glad när det stod ett underbart G på delkursen i matte. Nu är det "bara" en uppgift kvar att skriva sen är denna kurs sluuuuuut! Tack för det!....
För stor dos matematik kan aldrig vara bra för en sådan som mej.

Ikväll blir det step up igen! Fårse om jag lär mig det sista steget eller om det blir lika pinsamt som förra gången. När jag bara stod o gapa medans de andra fortsatte ( jag trodde att programmet var slut). Jaja jag roade iallafall en viss person.

Om cirka en vecka föds en liten hundbebis i Finspång som senare ska flytta till den "stora staden" Sinnerud. En jakthund såklart, vad annars, laika-wachtel blandning. Hörde visst också någon nämna att han skulle ha en stövare till nästa år också... hmm Vi få la se.



  Min privata hjälpreda i stallet :P

G som i gudomligt bra

1 Läs mer >>
Jag väntar på den där "lugna"  Härliga tiden. När allt bara flyter på, alla mår bra, alla är glada, man har lite i skolan, BILEN inte behöver rustas, räkningarna inte kommer så tätt, när klädbutikerna säljer "gratis" kläder, när VÅREN kommer på allvar, när isen och snön är BORTA, när hästarna kan mocka själva ( ok, lite överdrivet då), när man har tid att umgås med sina härliga kompisar, och när man har tiden att bara göra det man vill.

Jag får nog vänta lite till har jag en känsla av. I skolan är det en rasande fart nu, med endast 2 veckor kvar på denna kurs ( jäkla matten!), sedan ny kurs, nya böcker ( massor av böcker...) Bilen skriker efter uppmärksamhet, - ja du ska få nya bromsbelägg bak, nya vindrutetorkare och ett oljebyte!! Hästen står lite för mycket och blir då NÖjävlig på alla andra sätt. Det nya är att välta vattenhinken så att det bildas ett isflak inne i boxen - BRA där Unik. Tur att han är söt! Sen ska man hinna träna några gånger i veckan också - Vilket jag behöver så det borde prioriteras. Samtidigt som man ska hinna med ALLA kalas ( snitt på 1-2 i vecka nu) förstår inte att folk måste fylla år så ofta - bra onödigt tycker jag ( just nu)

Nä nu har jag nog avreagerat mig för denna gång!
  
 Pöss på er gott folk - och trevlig helg!!


                       

- Kärlek

Mycket nu