2 Läs mer >>

Facebook, den beroendeframkallande hemsidan har tagit makten över mina uppdateringar nu förtiden, så här blir det skralt har jag märkt.

Är inne på sista veckan på vfu:n (praktiken) och det känns lite tråkigt men det blir mer praktik senare så jag ksa nog klara mig tills dess. Idag blev det in till örebro och redovisa min bilduppgift jag har gjort under vfu:n. dvs. att måla med vattenfärger i snön. Sen även att göra påskpyssel, kycklingar utav talkottar och färg och fjädrar. Så hela klassen träffades och fick berätta hur de hade haft det och vad vi hade gjort för olika aktiviteter inom bilden. var otroligt intressant att höra vad alla gjort, det blev mkt AHA upplevelser och nya ideér.

Igår lyckades jag även glömma min bildmapp på dagis som jag skulle haft med mig imorse, så Anna-Carin sprang runt som en galning och leta efter den igår kväll när jag ringde, lätt panikslagen ( måste ha mappen NU!). Så hon letade i alla hörn som finns på denna förskola, utan resultat och mamme åkte förbi för att hämta den ev. hittade mappen, men ck nej. Men susanne hittade den imorse, TUR det. Så jag har kört åtorp-kga-örebro-kga-åtorp idag. Hejja bensinpengarna!! Så mamma lovade anna-carin tårta efter allt hennes letande :P
Blir till att baka imorron då.

Förra veckan var det SEMESTER. Så skönt :) 1 vecka i Kläppen, kul för Maria som INTE skulle åka skidor!! Men hur gick det? Sådär, hyrde pjäxor och störtkruka och lånade ett par skidor och åkte. Livrädd det var jag,. i princip hela tiden. Men första dagen gick det nog ändå bäst, innan jag insett att man faktiskt kan ramla och få in snö överallt, vilket jag gjorde i en RÖD  backe!! ( en liten del som var röd i den LÄTTA backen) annars åkte jag grönt och blått vilket jag tkt räckte så gott. ( men jag skulle visst inte hänga upp mig på färgerna, men GRÖNT kändes bäst iallafall)

Nu blir det stallet, sen sega ner på spikmattan (ajajaj) en stund, det behövs!
                                                                     
    
   Galningen Micke..
                       


 Det finns bildbevis på att jag har åkt skidor, de är bara inte publicerade utav fotografen. Undrar varför? :P

Long time no see

0 Läs mer >>
Denna vecka har gått så himla fort!! Och jag har haft så himla kul, på praktiken och på den minimala fritiden jag haf. Igår vet jag inte vad det var som flög i 3:ans fröknar. Två av dem stod på snö"berget" och sjöng så det skråla. Sen tassa de iväg till fönstret på 2:an där A.L satt inne och skrev. Då knackade de på och bröt ut i sång och dansade fågeldansen!

Vi andra och barnen undrade allt vad som hände, svaret = VÅRKÄNSLOR!! Eller om det var normalt tillstånd, jag vet inte riktigt ;) 

Genomfört mina vfu uppgifter iaf. Det blir ju aldrig (nästan) som man har tänkt sig när man jobbar med barn. Men alltid få man ut något utav det, intressant. Lyckades få 2 småbarn som nästan aldrig målar att MÅLA och fått dem att vilja måla mer.. Det kändes bra det, då har man nog trots allt sikta in sig på rätt yrke. Hoppas jag.

Nu ska jag ut i friska luften. Har laddat kameran och peppat med helgmusik, UUUUT i soooooooooooolen!



- kärlek

Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyys

Härliga veckan snart ...