2 Läs mer >>
UPPDATERA!

Jaja säger Maria, jag Ska uppdatera.

Men som förut så har vårt internet kraschat och jag vill inte vara inneboende hos min plastbror hela tiden, även om det är väldigt trevligt, men men.

Idag har det varit jobb o jobb. Annars brukar jag bara klaga på 7-16 tider på helgen eftersem det går sååå segt och spec. när det är så fint väder ute. Men idag gick det fort och på lunchen så sprang vi nästan in i lunchrummet och slängde oss på soffan " SOOOOVA". Så nödvändigt att sova knappt en halvtimme men det va så gött och jag var faktiskt pigg sen. Helt OTROLIGT! Annars brukar det vara Maria the Zombie som kliver ut ur lunchrummet, varesig hon har sovit eller ej.

Imorgon blir det också jobb, same time. storhelg is good.

Ikväll blir det "kalas" för Helena som gått ur skolan, Universitet kanske man ska säga :P Grattis! 

Nä jag har inte tid att uppdatera en lite text ens en gång, det blev lite kludd iallafall som kanske går att förstå.

Fortsatt trevlig helg och NJUT av solen ;)


          - Kärlek

På begäran av en trog...

6 Läs mer >>
Finally Fredag!

putte
                            
                              P
utte och jag ute på en tur för längesen

Idag blir det iväg på 40 års kalas till kvällen och imorrn tacos, annars luuugnt. Me like :)
Blir väl även en ridtur eller två, hoppas att solen och värmen håller sig så man kan sitta ute o gotta sig, får ju hoppas iaf.
Sommarjobb/Vik har jag ev. Det var iallafall vad chefen sa när hon gick förbi igår. "Du kommer nog få jobba mycket till sommaren Maria"  aha... jo men det går bra det :)

Semester är bara överskattat.. eller?!...


             Ha det gott och Trevlig Helg!




Trevlig Helg!

2 Läs mer >>
Redan Onsdag och jag har inte fått allt för mycket gjort.
Medans andra är så flitiga och pluggar så hänger jag mest, stressar inte allt för mycket, jobbar när jag får jobba och målat badrumstak m.m.

En vecka kvar innan man får veta om man får något sommarvikariat, snälla snälla snälla känner jag bara, ge mig jobb! ( Ni märkte av caroline af ugglas melodin där va?!) :P Det står att v.22 får man komma på intervju? och v.24 får man veta om man fått vikariat. Men Hallå.. v.24 är det ju man börjar jobba i sådana fall. Bra där karlskoga kommun, planering är inte er starkaste sida. Okej, möjligtvis v.25 men ändå, vissa vill ju kunna planera lite. Eller? Det kanske bara är jag.


Fjäril o blomma

Mobil bild från förra sommaren :)

Jag hade lite roligt förut när jag först såg en barnvagn rulla förbi i fullfart ( där gick ena  brorssambon ivääg) sen, 5 min senare kommer nästa barnvagnskandidat i ilfart. Då hör jag vår kära granne lasse hojta " Om du tar det långa benet före det korta så hinner du ifatt den första barnvagnen!" Jo men det är ju rätt smart... att ta det långa benet före det korta.
Ibland behövs det inte mycket för att få skratta lite.

Nu blir det kaffe, sen promenad.


 Ha det gott!

Onsdag mitt i veckan

1 Läs mer >>
Det där kändes som en rak och bra inledande rubrik.

Nu har jag gett upp hoppet om vårt internet, ni kommer snart se mig inne på telia där jag kommer införskaffa mig ett mobilt bredband. Nu är det NOG!
Men tack Rikard för din kämparglöd, det uppskattas! Fast om jag skaffar mobilt bredband så kommer ju självklart vårt trådlösa att funka bra som aldrig förr, det kan jag nästan slå vad om.

Helgen kom och passerade lika fort som vanligt.
I Fredags hade vi ju en trevlig kväll med dooleys och mys. Plus lite Twiilight tittande... prima prima ;) Sen har jag insett att vissa är som gjorda för sina framtida yrken. Specielt när de trycker fram en STOR bild som tar upp hela skärmen på datorn, ( och Elin säger snabbt, - Svälj först Maria!") på en "varig" hjärna. "ååh... va.. coolt"  Eller.. Men det är bra, lite entusiams är alltid bra o ha.
Det är ju tur att vi är olika :P

Annars Har det blivit lite barnpassande :) Fotbolls tittande och filmtittande. En komplett helg helt enkelt.
Men när jag väl är nere och kollar på Åtorp när de spelar match då får de ju se till o vinna också, eller? Allt för publiken eller hur var det?

Sen att jag såg en period på Hockey finalen kanske inte var helt otippat men det gjorde jag iallafall. Själv, sittande på en hård pinnstol i vårt vardagsrum. Som sagt, lite sportfreak kanske jag är, ibland. När jag har lust.


marias goes sportnörd!

Tokiiig!

3 Läs mer >>
Jo, vi diskuterar... Vi diskuterar mycket och högljutt. Inte att vi förstår varandra så himla bra men vi kör med taktiken låt högst, låt mest. Det verkar funka rätt så bra.
Fast nu är vi rätt nöjda efter lite mat och lite sömn. Nu ska jag bara försöka roa en 8månaders gullunge så att vi inte behöver diskutera så himla mycket, så himla högt och så himla länge. Lycka till med det känner jag..
Vi har även försökt läsa dagstidningen men det slutade med att det bara återstod mindre beståndsdelar av det som hade varit en tidning.. det var det det.

Nu ska vi försöka roa oss lite igen, promenad kanske? Utan att somna.. jo men det kan gå.

Annars lugnt, alla är spridda för vinden idag, vissa jobbar, andra ligger däckade medans andra roar sig på andra orter. Jag har ingen koll idag känner jag, nollkoll. Men jag är hemma iallafall, så mycket vet jag :P



Fortsatt Trevlig Helg



Vissa kan ju lata sig iallafall...

Invecklade diskussion...

0 Läs mer >>
Jag ska fixa en design till denna blogg, snart. :PEn nybliven 25-åring!

Regn regn regn

0 Läs mer >>
Jag försöker mig på en ny blogg, fårse hur det går.
Eftersom jag så extremt hightec så kommer det gå så...inte bra. Försöka hitta en design och allt det där, sånt jag inte kan ett dugg om.

Ny Blogg

0 Läs mer >>

Välkommen till min ny...