2 Läs mer >>
Idag var dagen då Maria började sitt nya liv som student. Hejja mig.

Just nu är det så mycket frågor och funderingar som bara snurrar i mitt alldeles för tjockskalliga huvud så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen så snurrar allt annat runt, som hästarna, blanketter hit och dit, lån, bidrag, böcker, pendling, FRITIDEN, festerna jag inte vill missa... osv osv osv
Men jag är INTE ensam om detta, jag vet. Vi tar EN sak i taget, om det nu går.

Jag har spenderat hela e.m framför datorn känns det som men vi har ju iaf varit och kollat till Blacken som står och tjurar i sin nya hage 1 km bort. Så nu står han och tittar neråt sitt gamla stall och vägrar ens kolla åt de andra hästarna. Surpuppa! Jag hade en diskussion med honom om att sådana som han inte skulle klara sig ute i det fria för de skulle dö av svält och dumhet. Nu vet jag inte vad han hade för åsikt i samtalet om naturlig gallring och en individs överlevnad i en HAGE! men iaf. När man inte äter äpplena man blir bjuden på så är det något knasigt.. om man är häst alltså. 

Som sagt, tiden framför datorn gick ut på att inhandla litteratur. Böcker böcker böcker. 
Jag insåg att jag nog bör inhandla en bokhylla också om detta ska gå..

Nu ska jag ta tillvara på min FRITID inte mina FRIA tid.. skillnad där.


Krya på dig sjukling!



            - Kärlek



Litteratur is the shi...

3 Läs mer >>
Nu med mitt nya "moderna" mobila internet (modem) så kommer jag förhoppningsvis inte att svära ve och förbannelse över mitt internet så mycket längre. Hoppas jag,  Fast det var en aning pinsamt att det skulle behövas en karl för att få igång det men det talar vi som sagt tyst om!

I Torsdags var det ju skoldags igen. Eller snarare en introduktion och massvis med informatiom om studentkonton och studentmail, blackboard, schema osv. jag fattade lite och kommer förhoppningsvis att förstå mer allt eftersom. Ibland undrar man om alla andra är som värsta einstein eller om det bara är jag som är otroligt korkad. Eller VAD?!...
Nåja, om 3,5 år kommer jag kanske att vara lite smartare.

Den omtalade nollningen håller på fram till 13? september så jag ska allt vara med någon gång. Satsar på stadsvandringen på tisdag? för det kan jag behöva. Och Nollsittningen såklart! Hoppas man träffat någon man känner  tills dess men annars kan jag nog ha rätt kul i finklänning själv också, inga problem ;P
Sen är det ju fest på convetum den 26:e September när det är Åtorps pub, vad välja??!.. hmm svårt val. ( ironisk jotack)
Det blir nog bra, det har ju bara börjat!

Snart ska jag gå och packa ihop alla grejjer till min häst för han ska FLYTTA HEMIFRÅN!! Nu ska han ju som sagt bara 1 mil bort men ändå. Vacc. fixad, nya skor ikväll och så åker han imorgon. Min lille skithäst, som jag förövrigt hade tänkt att rida igår men då hängde hans ena sko på trekvart så det var ju bara att gå och byta sadel och kasta sig upp på den 25 åriga avdankade travaren och ge sig ut på en "SKRITTpromenad som slutade med massa taktande med en tendens i till piaff ute på åkern... förstår inte hur vi lyckas. Eller snarare hur HAN lyckas. Fast det såg snyggt ut.. på håll!

Nu ska det packas och fixas studentkonto. Om jag lyckas.

Segersjö imorgon också. I´ll be there med de bästa.


                          - Kärlek






Alltid uppkopplad!

1 Läs mer >>

och nervös är man ju så att man klapprar tänderna snart.

Igår var det sista jobbar dagen och doktor Stam och jag sa tack och adjö till Treklövern och vi hade redan stängt av innan lunch men det funkade ändå.  Dåligt att jag inte bjöd på tårta säger vissa men de kommer ju förhoppningsvis att se mig någon mer gång så jag tar med mig tårtan då ;) Det ordnar sig.

I Fredags var det statt och Thyreos. Det var skojj, förutom att min stackars bil blev en "sänkt sportbil" påvägen in men annars så. Jag tror att alla åtorpare var där inne men det var väl inte så konstigt eftersom bandets medlemmar härstammar härifrån :P Eller hur var det?  Jag blev bjuden på Cola i allafall och gick runt där. Dansade lite, kollade på folk och hade trevligt.  Sista timmen så togs halva dansgolvet upps av Åtorpare som dansade runt, kul att se att alla hade roligt! Jag sparade på mina dansanta krafter till den 5:e istället jag. Då syns vi på dansgolvet igen!

På Lördag flyttar min söta pålle hemifrån! Inte så långt iofs men jag kommer sakna honom så jevla mycket trots att jag vet att han kommer klarar sig utan mej. Om jag drabbas av allt för mkt abstinens så kan jag ju ta bilen eller tom. cykeln och åka förbi och kolla på honom... det ordnar sig!

Hoppas att grabbarna uppe i norr inte bli uppätna av björnen, men än sålänge står det 1-0 till jägarna så det ser bra ut.


- Kärlek







Snart är det dags...

4 Läs mer >>
Fick Maria tummen ur (och tillgång till internet) och skrev ett blogginlägg. Jag vet att ni har väntat och väntat men nu är ordningen återställd, för ett tag.

Jag är lite sådär ush blä idag, speciellt när jag läser annonsen på min kära häst på blocket. Huuuuh!! Iofs bara som foderhäst men jag känner mig ändå som en svikare, bye bye hästen, hej hej plugget! ( lite sådär halvpinsamt o stava fel i en blocket annons men va faen) Men jag kan inte klona mig och göra ALLT så det är bara att ta sig i kragen och plugga järnet och bli bäst. ;)
Min kära Blacken ska ju ingenstans så en häst finns ju kvar här hemma. Mamma skulle ju iofs göra mig arvslös och kasta ut mig om jag skulle göra mig av med Blacken, så nää... Jag struntar i det.

Har även skickat i CSN papprena, ställt mig i bostadskö och jag vet vilken tid jag ska vara i Örebro på Onsdag. Nu ska jag bara hitta dit också men det ska vi lösa på Torsdag.

Nu är det bara 3 pass kvar på jobbet!!! Sen är slut. Fast de kan ju räkna att jag kommer tillbaka till jullovet och andra lediga dagar ;) I´ll be back!

Nu ska jag bara fixa 10023455 saker till inför skolstarten men annars äre luuuugnt.

- Kärlek

Tillslut..

4 Läs mer >>
Jag har backyards på hjärnan, mycket backyards. Kan ju bero på att jag måste kompensera allt jag missade i Lördags. hmm. Men Millencollin va ju bra ;)

Gårdagen var seg men slutade bra med en lite vända gräsklippning och en pizza, no complains. 
Idag har det bara varit en såndär "vanlig" seg Måndag då man bara vill ha en söndag till innan allt börjar igen. Men så blev det INTE. Back to reality, back to work. Jag uppskattar verkligen de små guldklimparna på jobbet, de är ju några stycken faktiskt ;) wunderbara människor. Att det ska krävas en 100-åring för att få mej att asgarva ( MED denne såklart) , vilka godingar det finns. Guldstund!

Apropå ingenting så träffade jag en trevlig "dam?" i Lördags ( Söndags kl,02,30) på busstationen. Efter att jag klampat iväg Själv för att köpa mig en pommesfritelåda och sen otroligt nog hittade tillbaka till dem jag gick ifrån. Ibland är tajming allt alltså. Då sträcker denna dam fram en godispåse mitt framför näsan på mej " varsogod, ta en godis"  - netack men det är bra! " JO ta en NU, eller två. Det behöver du!"... Vi behöver inte relatera över varför jag såg ut att behöva en, det går bra ändå. Tack. Lördagen var trevlig, Putte i parken avslutades och allt var äntligen öööver. 

Ett till tips bara: spela inte ölspelet om ni inte dricker ÖL. Speciellt inte om man ska häva i sig 24:a klunkar åt gången.. ett liiitet tips bara ;)

Nä, nu sova. Alldeles för sent men vad göra?!



          - Kärlek



                                                 


              
                      
                                                                                                       af ugglas lixoom


        
                                   Lasse va inte helt fel han inte ;)
 

Making enemies is goo...

3 Läs mer >>
Igår vart det Putte i parken igen, i det härliga vädret. Vi hade ändå turen med uppehåll för det mesta men det var ju redan blött så att det räckte. Idag funderar jag starkt på gummistövlar?...

Mitt mål för gårdagen var sahara hotnights spelning 21,30, och den var ju så JEVLA BRA! Trummisen var helt över taggad, trumpinnarna bara flög imellanåt och gitarristen va tvungen att byta plektrum efter varannan låt. Sångerskan Maria Andersson var helt otrolig, vilken röst, vilken energi!
Nu blir det ju alltid mer drag på en livespelning men det var SÅ bra! Klart att man stod längst fram också ;)


        
                     
                    Det enda jag har att säga : Totally amaziiing!!
(lånad bild)


Idag Förfest hos Lovisa :) sedan för mej iaf, Lillasyster? och BACKYARD BABIES! I like!

Vi ses hemma hos Putte ikväll, I´ll be there!

Puttefnask!