0 Läs mer >>
Det hör väl lite till traditionerna att skriva ett avslutande, sammanfattande inlägg om det gångna året. Fast sen när jag titta efter så fanns det inget inlägg från nyår förra året. Så. en sån värst tradition kanske det inte va ;)

2012, ja vad har egentligen hänt under detta år?
Faktiskt inte så mycket när jag tänker efter...

Micke och jag var i England, London i April, när jag smet ifrån examinationen av min enorma slutuppgift. Ooopss.. Men det fick jag sota för senare ;) Men London var allt bra vackert! Kanske lite mycket trafik, stora hus och enormt mycket människor men det hör väl till. Men absolut ett ställe jag kan åka tillbaka till!

Sommaren, ja jobbade återigen på Treklövern, en av de lugnaste somrarna jag någonsin jobbat. Hann ju till och med sitta ner och lyssna på "gamla" människors livshistorier och faktiskt lära sig något om livet.

Semestern spenderades på Öland, soligt och fint. Kom hem och köpte mig en "ny" bil.

Hösten... ja vad säga om denna höst??...Har trots denna uppsatsskrivarhöst INTE fått tillbaka min stress/magkatarrs/hiatus mage! Inte än iallafall ;) Snart är skolan klar..skulle kännas skönt att faktiskt kunna skriva det i min "årskrönika" att jag klarat skolan också... men nej.. inte än! Än finns det högskolepoäng som ska tas!

Men.. hösten 2012 var hösten då Maria fick ett JOBB! Alltså ett riktigt, heltids jobb! Det känns jättebra! Kommer dock kännas konstigt att få en riktig lön, varje månad. Men det ska jag nog klarar av!

Annars var denna höst inge vidare. Tung, tråkig, jobbig. Dock med vissa härliga ljuspunkter ska tilläggas.

Med detta, roliga vs tråkiga sagt, så önskar jag alla nära och kära ett riktigt gott nytt år!!


Gott nytt år!

0 Läs mer >>
Efter handledningen idag så blev det ännu lite till att putsa på gällande uppsatsen. Behöver jag säga att jag är rätt så trött på dessa, för nuvarande, 43 sidorna?! Så lite putsning återstår, men vår handledare verkade rätt så lugn så då blev vi lite lugnare. OCH lappen för anmälan för ventilering är påskriven och klar.... uuuhh läskigt!
Men ventilering blir det i Januari, så först skriva klart och fira jul innan vi ska upp med vår uppsats! hujjamejjen!
 
Å så alla dessa julklappar, som faktiskt inte blev så många i år trots allt. Är i princip klar, väntar på en som ska komma på posten och sen kanske lägga till något mer till en...men det ska jag fundera på!
Annars blev det rätt så "tråkiga" julkappar iår.. tycker jag, men de får vad de önskar sig så de borde bli nöjda ;)
Eller inte tråkiga, men mer vardagssaker... kastruller, långkalsonger osv... yeaj.. jättekul att köpa.
 
Nu tar jag kvällen! Imorgon lucia och sedan en fajt med uppsatsen!
 
 
 

Finlir kvar!