0 Läs mer >>
En långkörare med 2 snygga killar som sjunger sina egna hits gång på gång eller klassikern och ack så "gamla" Dirty dancing, men i ny version på china teatern.
 
Ladies night tillsammans med 3000 galna tjejer, tanter, kärringar och påtända blondiner (ursäkta) var inte lika kul som gången innan vi var iväg, 2009. Andreas Johnson och Martin Stenmarck körde på ungefär som för 3 år sedan, samma låtar, samma koncept. Den som dock gave all in var Magnus Uggla som både bjöd på sig själv i glitterklänning och "rockade" järnet med sina gamla dängor. Inte att Uggla har en kanon röst att skryta med men har massor utav låtar där han visar på en oerhörd skicklighet med att skriva texter. Hasse Brontén, komiker och f.d. polis fick dock inte mycket plats på scenen, han hann knappt få av sig skjortan och visa sina magrutor innan han blev nedschasad från scen. Lite synd.
 
Så tack vare Uggla och den "vanliga" tjejen som vann sångtävlingen som anordnades innan showen började. Hade hon fått sjunga mer under showen så hade taket lyft sig på Convetum, det kan jag lova ;) Speciellt när hon helt oproblematiskt tog i och sjöng Janis Joplin, a piece of my heart.... Gåshuuuuud!
 
 
Dirty dancing på China teatern då.
 
Att göra en teater föreställning baserad på en klassiker som dirty dancing. Vad kan gå fel??...
Inget får jag säga. Skådespelarna var superbra, de gjorde det bästa de kunde med konceptet på svenska. Jag undrade först hur karaktären Johnny skulle vara, för på hemsidan så visa de vem som var "andrahands" Johnny, en kille jag tyckte för var mer lik johnny och även DYNG snygg mot han som spelade honom nu. MEN Maria skulle inte ha oroat sig, för "Johnny" var perfekt! Baby karaktären var också superbra, men någon som fick mest applåder, förutom Johhny, var "Penny". Då inte bara för att hon var en smal, snygg blondin, utan för att hon gjorde sin karaktär mest rättvisa. Superbra! 
Måste även nämna sångarna, en tjej och en kille som körde mest solo och slutlåten. De var hur bra som helst, vilka röster de hade! Fick gåshud varje gång de tog de höga tonerna! Jäklar!
Och slutscenen?!... Asså, med en föreställning helt på svenska, så jo lite konstigt blev det när Johnny säger " nobody puts baby in a corner" MEN, igen, hur sjutton hade det låtiti på svenska??.. inte riktigt klok.
SÅ vad säga?  UNDERBAR show och man fick en oerhörd lust att dansa!
 

Martin Stenmarck mot ...

1 Läs mer >>
Att bli sådär sprattelarg så att det värker i kroppen när man redan har feber. DET är ingen bra kombination.
Och med en känsla av besvikelse så blev den här dagen inte så mycket bättre..... suck

Sprattelarg!!