1 Läs mer >>




Idolfreaket is back!

LÅT ERIKA GÅ VIDARE! ANNARS JEVLAR!!

och såklart och Mariette med hennes dear Mr. president!

Hejja hejja

Idol!

0 Läs mer >>

Jo men det känns väl sådär lagomt kul att sitta i skolan och inte kunna göra det man ska. Jag blir bara så trött på situationen, inte människorna!
Men vi gör vårt bästa och hoppas på en mirakel... Hallelujah! Amen...

Jag kan ju iaf "glädjas"? år en lagomt rolig träningsvärk. Känna gött och ha gjort något som den soffliggare man annars är. kan ju försöka komma igång med träning nu så man blir piggare, starkare och bara bäst! Hade en såndär syn framför mej om hur gympan skulle se ut, alla "tanter" som stod och gjorde step up och var överantusiastiska. det är bra att bo i ett litet "samhälle" på så sätt... man behöver inte känns samma "ALLA TITTAR PÅ MEJ" känsla iaf.  Gött de.

Vi satsar på gympa nästa måndag igen, SJÄLVKLART!

Vad jag läääängtar efter mina praktikveckor, ge mej! NU! Fast klart att man inte slipper skolan ens då ( förutom att jag ÄR på en skola men men) utan då ska vi få en härlig uppgift att göra samtidigt. Men TACK för det.
Och jag ska bli lärare?...

Nästa fredag blire Ladies Night. Det blir kul! jag säger aldrig nej till Martin Stenmarck. ;)

I lördags vare ju marken och puben! marken avklarades tidigt, jag dissade TREDJE vändan och va barnvakt istället, much better och färre trängsel. Var nyttig och köpte naturgodis hos min kusin som stod där. Jag kände mig lite nyttig iag, en stund. Annars blev det bara en plånbok. Vann även en chokladkaka och en ost. Wiho. Och Puben.. jag vad säga?.. Det blev cider, bjuden på 5 av 6st. gött. tack så mkt.
Vad populär man känner sig när alla kommer fram o frågar vart den andra hälften är, ja men jAG är ju HÄR iaf?!!.. Hallå.?!! jaja, det var kul. agerade doa doa kör till sångarna, iofs nedanför scen, ensamma längst fram. doa doa... Let it be.. aahh... let it beeee... Jättevackert! Lööv it.
Skillanden på puben var väl att det var så MYCKET FOLK. 200 medlemskort tog slut, endel hade redan och sen skrev de till nya medlemmar på 2 A4 sidor.. det blir ngr st.

det var lite trångt där ett tag, inte så konstigt kanske..

ja men det va min helg o lite till.


Nä.. nu äre snart lektionsdags och jag laddar upp för diskussion. Hejja!


- Kärlek




 

Menne så att de...

0 Läs mer >>
Vi talar inte om vanlig shopping, nu snackar vi bokshopping och det är inte desamma. Det är mycket, mycket tråkigare... och kanske inte så mkt dyrare men det känns som det.
Va tvungen o beställa en bok jag hade missat. Va ju bara skoljuridisk boken men annars inget viktigt... jaja.

Annars har det bara varit skoldag och lite plugg men inte tillräckligt mot vad jag skulle behöva göra. Imorgon blir det att rycka sig i kragen och skärpa upp sig. Uppsats here we come!

Nu äre kvällen!
  Tack o hej


 

Shopping

3 Läs mer >>
Men nu är jag här!

Har spenderat min helg med Torsten Thurén som jag nu äntligen har dumpat! Fast måste gå tillbaka och försöka få fram tre viktiga aspekter ut honom men snart, snart är jag kvitt honom.
Måste förresten tala om att Torsten är en aningen grön ifärgen, lite sådär halvtjock men inte för tjock. Ungefär 176 sidor läsning. Vilket räcker gott för mej. Vetenskapsteori för nybörjare. Jusste, det va ju vetenskapsman jag skulle bli, inte förskollärare. Hade missat det.

Försök förstå min bittra ironi, den som kan.

Annars är det fortfarande förkylt och jävligt. Skiitans! Får hoppas man är fit for fight imorrn iaf och ta tag i vårt " Paper" tjohoo. Eller nått.  Min häst har jag försummat men han ser ut att trivas ändå. Bra det. Hade varit gött med en tur i solen men sparar det tills jag orkar göra mer än att diska. ( vilket blir väldigt snart, HOPPAS JAG!) Annars är diskbänken otroligt fin idag, nått positivt.

Ska försöka ta mej iväg till dfs och se lite av världen. Låna ut internet till käre far så han får igång sitt trådlösa internet någongång.

Tvättat bilen också förresten, sådant där onödigt vetande.

Jag hade ju planerat in lite motion imorgon i form av "tantgympa". Bara jag får röra på mig, för jag bli tokig snart. Har även börjat planera in lite ridning, fårse vad det blir av saken. Förutom mina skritturer på Blacken då förstås. Annars kommer jag bli en soffpotatis och I don´t like it!

Dags för rise of the soffpotatis, Dfs here i come. 


                       - Kärlek

Kass uppdatering

1 Läs mer >>

Fram tills nu har jag spenderat tiden med näsan i en bok. Avbrutit med fika och mat avbrott så det tog sin tid. Men nu är första boken done, 2 kvar. Har bläddrat på om dewey och hans filosofi, jäääätte intressant. Men vissa saker va ju lite mer intressanta än de andra sömntabletterna till sidor, yeaj.

helgen har bestått av kalas gånger flera. Fredagen spenderades på Synsam ( glasögon nästa!), shoppa presenter och sen avsluta kvällen med maränger och trivsamt sällskap hos Elin.
Jag tror jag lyckades bra med presentköpet trots allt, gött de!
Under Lördagen kalasades det också, två gånger t.om. Först 1 års kalas sen 13 och 3-års kalas. Fick nästan i alla åldersgrupper där.

Annars har det varit slappt. Ska ut och gå nu så man orkar ta tag i och städa lite sen läsa ännu mer. Jag nästan längtar efter mina glasögon så att jag slipper sitta och läsa om samma rad 3 gånger för att raderna hoppar upp o ner. Lite knövligt jo.

Har nog även lyckats välja ut ett par bågar till glasögonen också. Först tänkte jag de blåa, sen de vita ( lite för skrälliga ändå) och tillsist de svarta, riktiga "fröken glasögona" som supportrarna valde ut i Fredags redan. Om jag ändå hade lyssnat på dem redan då, tänk vad mkt velande jag hade sluppit under de andra dgrn. :P

Imorgon blir det plugga lite, synsam, örebrooooooooooo. 



       
             miss ya!!

               
                                                                           - Kärlek

Söndags göra...

2 Läs mer >>

Nu är första uppgiften skriven, inlämnad och redovisad. DONE!

Sen precis när pressen har släppt för den färdiga uppgiften så säger seminarieledaren ( som förövrigt är väldigt BRA) " ja men då går vi igenom uppgiften till nästa vecka då då"... jaja det är väl vad man kallar för en never ending story eller? plugget alltså.
Så ihelgen eller om jag är jevligt efftektiv imorron f.m. så ska jag bekanta mig med John Dewey, (endast 100 sidor) gammal pedagog som visst är väldigt viktig + alla skollagar och viktiga reformer, en sisådär 34575438765 st.. tjohoo.
Nog om det!

Förövrigt så har jag tagit helg IDAG och nån dag framöver. Ja fram tills att Deweys bok börja ge mig mordiska blickar vill säga.

Imorgon blir det Synsam och kolla hur bra man ser egentligen. Vill gärna bli av med min konstanta huvudvärk. Lite kasst om jag ser bra, undrar vad jag ska göra åt huvvet då? Amputation? Förslag mottages tacksamt.
Sen ska jag försöka hitta en present till Elin, något som inkluderar Johnny depp är visst bra har jag förstått. ;)

Snart fyller ju Emma år också!! Hur ska det gå? Paketförsändelse via fågelvägen kanske?!! nejdå buss går väl bra det med. ;D

Nu blir det slappar Torsdag. Hade visst en promenad inplanerad men vi har visst dissat den verkar det som, gör inget för jag kommer iaf att kunna gå imorgon.


                 

           Hade förresten jäkligt roligt i lördags! Men det har man alltid i rätt sällskap :P


    - Kärlek


Ge mig studieteknik n...

1 Läs mer >>

Dags att nörda lite framför datorn igen. Har gett upp det sociala livet helt känner jag, sorry!
Kollar VFU:platser för fullt, dags att börja söka.. NU fram till på onsdag. Jag ska försöka vara lite kall och vänta fram till tis, ons och se om det kommer upp några fler platser. Typ Kga, laxå, Degerfors?!!... Annars siktar jag på att bli Kumla bo i 3 veckor, funkar fint det med.
Vad skönt tänkte man att få komma ut på VFU så tidigt så man kunde släppa skolan litegrann, OH NO glöm det, här ska det göras arbete OM VFU:n under tiden. Vad hade jag förvantats mej?!!... Jaja, men jag kommer ha kul under tiden jag gör det förhoppnignsvis. Om nu maria får någonting gjort och inte bara sitter och har givande samtal med 1-5 åringar hela dagarna


Ikväll ska vi se den här mannen. Samma låtar, samma folk, samma ställe, samma känsla!

Jag avrundar min sommar 2009! Tack och hej


           - Kärlek

Dags att avrunda denn...

3 Läs mer >>
Ursäkta en tillfällig bloggtorka, de kommer oftare numer märker jag. Inte bra!

Det får väl bli en kort sammanfattning av en skolvecka som har gjort mig till ett stort frågetecken med skolångest redan nu.  HUR i hela friden ska jag klara detta? SÅ mycket man ska kunna alltså! Jag har ju lagt min studieteknik på hyllan ( om jag nu hade någon. Studieteknik alltså. Hylla har jag) och inte ansträngt min skolhjärna på 2år. ALLA dessa böcker, texter, ARBETEN, redovisningar m.m.
Men så tänker Maria till lite. Om nu alla andra har klarat detta, då ska väl även jag klarar av det? Eller? KLART JAG SKA!

Först (typ hela veckan utom idag) var allt tufft och oförståeligt. Nu idag kändes det som man började förstå någonting, någonting stort. (Ungefär som att börja förstå vad två kineser talar om) Det kändes bra. Väldigt bra.
Det kändes även bra att känna igen någon som man kunde tala med, utbyta frågor och allt sånt shiet med. Gööör bra!

Så jag kanske börjar förstå allt detta med studier snart, få in tekniken och bli effektiv som student. Hoppas på det. Något mer. Jag är så IMPONERAD AV ALLA ER SOM PLUGGAR!

Nu tänkte jag ta helg ändå, försöka släppa detta lite. Ska upp till blacken snart och fixa lite. Se om någon vill umgås, någon? Imorgon blir det ju såklart  ROSENTRÖM. Det är något av en tradition för oss tror jag. Det blir 3:e året irad för mej, även om han inte är en av mina artistfavortiter på så sätt så har det ändå blivit så. Rosenström får avsluta sommaren. En sommar som försvann för fort! IGEN!! 

Trevlig helg!           

De Goaste av de coolaste, vi syns imorgon! ;)


     - Kärlek
 

Ahaaaa!