0 Läs mer >>
Ja vart tar tiden vägen?!
Det är väl oftast så att om du längtar TILL något så är det hur länge som helst kvar?... När du väl är i det så går det däremot så FORT!

Hur fungerar det egentligen??...

Som en bekant skrev på sin blogg, " Det är någon som lurar mig på tiden!"

Att tiden går allt för fort och det märks speciellt när ens nyss nyfödda lilla parvel helt plötsligt blivit 2 månader och väger 6 kilo!! Då inser jag hur fort tiden egentligen går!!

Något roligt som jag kom på mig själv härom dagen med att tänka.. " Ja sen när/om Hampus får syskon så..."
Då tänkte jag tillbaka på dagarna på BB och när vi gick igenom förlossningsjournalen och när barnmorskan sa " Ja och när ni får ert nästa barn så borde du komma in lite tidigare!"..
Mm eller hur, ett till barn, GLÖM DET!!...
Då tänkte jag ALDRIG IGEN! eller ja... kanske någon gång långt framöver. Inte för att själva förlossningen var hemsk på något vis,( förutom att det gjorde djävulsk ont! ;) men med det faktum att jag inte kunde sitta ordentligt utan att be till de högre gudarna på 1,5 vecka, det var det som flög genom mitt huvud. Just kanske för att det var väldigt aktuellt 2 dagar efter förlossningen ;)

Kanske blev lite mycket detaljer nu som kommer ut i cyberrymden men det kan jag bjuda på.

Och i Fredags kom Hampus lillkusin till världen, det var inte länge lilla hjärtat fick vara minst. Nu blev han plötsligt så stor.

Och nu vaknar han också.. bra när man kör förmiddagsluren från kl, 08,00 på morron. Gissa när han vakna då....

- Kärlek



Tid!