2 Läs mer >>
Laddar upp inför min härliga jobbarhelg från idag, fredagkväll tills måndag eftermiddag. Långhelg på jobbet, yeaj!

Så jag har bara slappat denna f.m. Gjort i princip ingenting, känns bra samtidigt som det känns " jaha, vad borde jag ha gjort?!"  Har pussat på min lilla häst iaf.
Nu har vi iallafall haft mänsklig kontakt med en hovslagare, som kunde komma tidigast 3 augusti!! Hoppas fötterna håller tills dess. Verkar som att endel hovslagare har fullt upp i sommar, och resten har semester. Men hon sa lite lugnande att sålänge han inte verkar ha ont så går det bra. Han verkar rätt bekymmerslös över sina trasiga fötter iofs så det ska väl gå.
Ska inhandla biotin och hovolja och be till de högre hovslagargudarna.. eller nått liknande

Igår vart den en sväng ner till skagernscamping och en match minigolf. Nu var ju bara haken den att jag spelar inte minigolf. ( inte sedan 2:an.. hemska skolreseminnen!)... men igår så var det dags att börja igen. Eftersom en "snäll själ" redan betalat för mig, så de var bara att ta en klubba och en boll och ta sig igenom de fasansfulla 12 banorna.
Och hur det gick?.. 2.a av 5. Kan ju säga att man blev anklagad för att ha ljugit om sina minigolf kunskaper efteråt :P Men de vare värt!
Avslutade dagen med en kebabtallrik.. inte helt fel. det är så en ledig sommardag ska se ut :)

Dags att bege sig snart.

Trevlig helg gött folk!

                 
                          Altanhäng! I like 

                    
            
tack för att ni förevigade det allra första altanhänget in Sinnerud at Maria o micke ;)

               Lånade era vackra bilder för att förmedla detta också!
 

  Puss på er!

Jobbarhelg

3 Läs mer >>

                                       

I E.m var det dags att köra lite grejjer till huset. Fick med alla stora saker Iaf, soffa, säng osv. Fick ju lite hjälp dock :) Vissa var ju nöjda bara när sängen, tv;n och vapenskåpet var på plats. Behövs ju inget mer. Eller hur?!
Kanske tur att man väger upp varandra lite grann ibland..




Imorgon blir det jobb 7-16 sen tar jag helga!

Känner att jag nog ändå valt rätt yrkesinriktning, även om jag tycker att vården är intressant att jobba i och sedan får dela mina "små" kunskaper och tankar om yrket med en arbetskadad mamma känns rätt bra men ibland blir det lite för tungt. spec. den psykiska biten, palliativa som man lärt känna osv. Nä, jag har nog valt ett mer passande yrke åt mig själv. Medan jag lämnar vårdbiten till andra som är ämmade för det yrket. Varsogod!

Väntar på Micke som hämtar det allra viktigaste som vi glömde i första lasset : FJÄRRKONTROLLERNA TILL TVN. Katastrof! ;P

- Kärlek

Rörigt elller vad ska...

3 Läs mer >>
Den 29 Januari 2011 så far vi till Corona Roja. Det blir inte dumt det. 


                

- Kärlek

Bokat!

1 Läs mer >>
Som jag längtat efter denna sommar och sommarvärmen. När den väl kom så klagar jag bara mest över den och att det är SÅ varmt. När ska jag bli nöjd egentligen?

Nu har denna förkylning nästan gett sig så imorgon blir det tillbaka till jobbet! :)
I helgen har det hänt endel trots förkylning och allmän trötthet, ( elelr var det värmeslag?) svårt att veta.
Har lyckats tapetsera färdigt sovrummet, i princip. Bara lite småbitar kvar men det tar vi en annan dag när vi inte håller på att rinna bort pga. av värmen.

Så snart är vi klara i huset. Bara ett litet rum kvar att tapetsera, det ska väl gå rätt fort nu när jag fått i snitsen. TACK vare Annica! Utan henne hade nog dessa tapeter aldrig kommit upp! men nu sitter de där och snyggt vart det med. Tycker iaf jag :)

Dags att sova, sen upp och ladda inför en kvällstur på jobbet


                

 
  - Kärlek

All we need is some.....

5 Läs mer >>
är mina bästa vänner just nu.

Jodå den kom smygande. Trodde först att jag skulle kunna hålla tillbaka den med lite starkare drycker och mer sömn men ack nej. Det började med några försiktiga och få nysningar, lite kill i halsen. Inge farligt det.. Men sen.. då slog den till med buller och bong!

Jag är just nu stor konsument av hushållspapper och nässpray. Så känn er hedrade papper och nässprays handeln, gör det!

Tror fortfarande att jag ska jobba imorron... jag tror det.

Till helgen måste jag vara frisk fördå blir det att åka till örebro och handla på bauhaus. Tror inte det blir så många mer affärer eftersom Micke ska med.. hmm. Hur mena jag nu tro... ;)

Fårse vad jag ska ägna dagen åt.... inte så svårt. Soffan, tvn, täcke,  några rullar med hushållspapper och nässprayen nära till hands.. perfect day...


I´ll be back


- Kärlek <3

Bjuder på lite bilder från kålmården bl.a.

.



  

    

                               


Måste bara lägga in en bild på fondväggen i vardagsrummet. Vi var så stolta över oss själva Annica och jag när vi var klara! :)

                          
      

Nasin och alvedon..