1 Läs mer >>
Jag har försökt. verkligen. Jag har läst och läst och läst, antecknat lite, läst igen,
Men inte fastnar det!! jag blir galen. Men det kanske bara betyder att de inte är värt att kunna. Eller?

Men det blir väl till att satsa på att skriva tentan för VG också, annars kommer jag bara blir arg på mig själv för att jag INTE försökte. Men sen kommer jag ju bli arg om jag inte får VG också så det är illa vilket som.
Kanske inte arg om jag "bara" får G, utan att jag ändå lagt ner tid på att försökt pluggat in VG delen till ingen nytta!

Det var ett väldigt gnällande här, men sånt måste bara UT! Så är jag go o glá i möra. Hoppas jag. hmm .

Så imorron blir det "dugga", sen på e.m. Tenta för VG. Och att lämna in texten till från vårt grupparbete.
Sen är det bara 1 dag kvar och redovisning innan sommarn. Gött dä!

Nä men om man skulle läsa igenom allt IGEN, sen får det banne mej vara nog.

Som Richard sa " kommer du ha nytta av det senare så äre väl värt att satsa". hmm jo. Jag kommer att jaga bäcksländor och nattsländelarver för fulla gubbar sen. Alltid ;)

- Kärlek


Snart dags för grilltajm, det närmar sig. ;)

Det får bli som det b...

1 Läs mer >>
jag försöker iaf. Att plugga.

men att veta vilken klass och ordning alla insekter hör till, hör INTE till mitt starkaste intresse. VARFÖR?! Och väger fram och tillbaka om man ens ska satsa på VG? Kommer bara blanda ihop allt och glömma G:delen eller nått.

Jag vet att jag gnäller men så får det vara. Ont i huvudet, trött och oengagerad. Och ingen hjälp kan man få med sitt onda huvud för vissa instanser har visst stängt Torsdagar och fredagar? VARFÖR??
Så jag drar väl med mig mitt huvud över helgen iaf. vad annars göra??

Nu ska jag blanda mig en smoothie och ta tag i detta pluggande igen. Får göra mitt bästa med detta, sen får det gå som det går.

 Tack och hej, snart äre hälj!


-
       En skoldag vid Järleån.

- Kärlek

Pluggdag

1 Läs mer >>
Jag känner bara det. Tungt. Oengagerat. Oseriöst.

Haft en såndär lång slö dag idag. Fick väl något gjort men inte mer än det. Satsar på att ladda batterierna tills imorron istället då jäklar, då ska detta projekt bli FÄRDIGT. Så slipper man det och måste "bara" fixa artprovet och herbariet. Men men, det löser sig. Hoppas jag.

Jag ser bara den där 1,5 veckan "LEDIGT" framför mig :P Sen de där 2 veckorna i Augusti = LEDIGT!
Ge mig Sommar!

Ett jäkla tjöt om den där sommaren, men så är det :P

Nu ska jag plantera blommor och hoppas de överlever vilket är tveksamt när det är jag som gört.


         
                     Vårbo Beach

  - Kärlek

Energi sökes

3 Läs mer >>
                                             

I made it! Klarade Tentahelvete, ursäkta men det kändes rätt gött de!

Idag har vi varit i Vårbo och letat småkryp. Ska man bli förskollärare så ska man visst kunna sånt.
"bara" en dugga ( tenta), ett grupparbete och ett herbarium kvar.Sen äre lov.  Gu va jag tjatar om detta lov men ursäkta jag vill vara ledig! NU


- Kärlek

otroligt men sant

0 Läs mer >>

Idag har jag spenderat halva dagen i Karlstad. Det var verkligen ett tag sen man var i staden där solen "alltid" skiner. Fast idag så var det ett sånt där härligt väder då himlen är askgrå och regnet bara öser ner. Sen blev det sånna där hemska små små droppar som bara fladdrar runt i luften och jagar en i princip. Så man kan väl sammanfatt det hela med att vi alla blev lite blöta.

Kollade på Bror som spelade match. Det var uttagningar till Värmlandslaget så det var väl på liv eller död enligt många. Som jag alltid har sagt, det är ju bara en LEK. Eller?
Men som sagt, på liv eller död ja. Så Efter nästa halva första halvlek så krockar bror med en spelare från andra laget och segnar ner på backen. Mamma som är en så lugn och harmonisk kvinna sprang genast ut på planen. Men det gick rätt bra, sprucken läpp men ont i två tänder. AJAJ.. men vad gör man inte för sporten?...

Hoppas bara att det lönar sig att bli knockad och se ut som en brottare då.

jag har fortfarande nedräkning till skolslutet!! 9 dagar kvar i skolan sen sommarloooooooooooooov.
Fast samtidigt vill jag ha mer tid inför tentan och till att öva in allt...
HUR SKA DET GÅ?!!

Tänka sig att man har gjort 1 år redan! Det går undan må jag säga ;)
"bara" 2,5 år kvar sen... yeaj


Dags att plugga lite dock.. 




 

Mitt kära Karlstad

2 Läs mer >>
Har nu lyckats installera office på min dator utan att frågan någon om hjälp. Tycker att det är en rätt så stor bedrift för att vara jag. Nu fick jag iochförsig låna office skivan från Morgan men men. Tack för det, nu kan jag äntligen skriva allt på office igen och inte i den förbaskade wordpaden! Snacka om primitivt!

Jag vill så gärna ha sommarlov.Nu helst. Vill också gärna slippa sista tentan och artproven innan sommarn. Snälla...

Har haft en otroligt seg men skön helg. Bara tagit det lugnt! Helt otroligt. Igår var jag så rastlös så att jag frivilligt läste i en skolbok. Förstå! Då är man rätt rastlös.  Satt även och bläddrade igenom Skagern boken iför vårt strandprojekt om just sjön Skagern. Lite research skadar ju inte ;)
Så imorgon ska vi till Stranden och försöka komma underfund med hur vi ska göra vårt vackra strandprojekt, leta småkryp och olika träd/buskar osv. Kan bli intressant, spännande, varmt eller kallt, blåsigt eller vindstilla.
Det återstår att se.

Har promenerat runt grusgropen med kajsa (hunden) nyss, sedan lir det nog en promenad med min kära häst också. Mycket promenerande nu men det är bra inför beachen 2010 ;)

12 lektioner kvar, 1 artprov, ett trädherbarium och ett strandprojekt ( och ev. omtenta!!?) Sen SOMMARLOOOOV!


- Kärlek



Teknikens Under

2 Läs mer >>
Va så trött på allt svart så det fick bli en lite somrigare design nu. Tyckte att det passade bra :)

Idag äre hälja! Fast det kommer nog bli lite pluggande iallafall, det behövs.
Igår var det heldag i skolan med halvdag bild och halvdag med "blomsterfursten". Gick igenom ngr blommor och pratade om fåglar och Linné. Lite intressant faktiskt.

Men tycker att hon kunde ha gått igenom lite mer blommor med oss när vi ändå höll på men icke. Bara hem och plugga alltså.

Skapade också några konstverk på bilden igår, riktigt roligt. Målade med hemmagjord fingerfärg och gjorde trolldeg m.m. Målade även med sockerlösning. Vissa gjorde skitsnygga sockerbilder, men en själv lyckades iallafall göra en ;)

 


                            

                                                       Våra vackra konstverk....

Ny design va

1 Läs mer >>
På den stackars hästen.  Hur ska mitt monster (vita) klara av att gå i sjukhage i cirkus 10 dgr? Tur att det inte är jag som ser eländet när han med tänderna kommer rycka upp staketstolparna och kasta iväg dem och sedan stampa på dem så det bara blir flisor kvar. Någon som tycker att jag ha förutfattade meningar gällande detta?... nä ingen. Tack.

Sen att han efter att ha ryckt upp stolparna o stampa på dem, så kan han ju faktiskt ta och gå hem till mej tycker jag, o få lite knäckebröd med havregryn på. Det vore trevligt de.

Idag har det varit FRItid hemma. En såndär fritid som man egentligen ska plugga på. Och hur gick det med det? Inte så väl. Har trots allt suttit och sökt reda på 100 växter på internet o tryckt ut dem på papper och skrivit deras namn på baksidan, för att sedan kunna träna, träna och TRÄNA på dem till 3 juni. Kommer ALDRIG gå.
Sen är det ju inte bara växter utan också FÅGEL djävlar, och ett strandprojekt och så ska vi även göra ett träd herbarium. ( samla 2 löv av varje art, cirkus 15st) pressa dem, torka dem, och på ett bra sätt presentera dem i ex; en ihopsatt bok eller på papper, med vardera namn, helst latinskt också. Yeaj!
Jag är så... taggad....

Visst,. det mesta ska bli kul. Men det blir mycket att kunna.. detta är ju trots allt lite mer användbar kunskap, för mig, än bergarter och cellens delningar och fröväxter. Tycker jag iaf..

Imorgon, halvdag i skolan hem och plugga på mina gulliga växter, stallet och försöka borsta på min allt för dammiga häst. Tvätta, städa, vattna blommor och allt annat man BORDE göra.
Idag blev det en gnällblogg men ibland måste man bara få häva ur sig, på nått sätt. Bättre att få göra det i skrivande form är in real life kanske?..

Snart sommar, snart Skolledig... :)


- Kärlek


Senfästeskada...

1 Läs mer >>
Hörde att jag inte uppdaterat bloggen på länge, o ja jag vet att det har varit lite glest.

Har tagit en promenad på 6 km nu på morron, välbehövligt. jag bearbetar fortfarande min tenta sen i torsdags, gick så SKIT dåligt. Men bara att vänta i 3 veckor på svar innan jag verkligen kan bli arg eller glad. inte så mycket jag kan göra åt det nu, men jag är iaf irriterad.
men som sagt, livet fortsätter och det finns Omtentor.

Jag har snart kopplat ner och längtar till sommaren! Jag vill bara släppa skolan och slappa! Ska ju iofs jobba men det blir lite annat än alla skolböcker.
Sedan är det bara 2,5 åt kvar. Yeaj....

Snart dags att börja packa.. men det blir nog till juni/juli. Ska se om det ska målas och grejjas nått.. Måste ju passa med älg gardiner överallt.. eller??

Nu blir det ut till stallet och borsta pållen, sen njuta av solen!



    Still going strong...



    - Kärlek

A Request...