0 Läs mer >>
Men ungefär så tänker jag just nu.
Skulle bara ringa och prata med min handledare inför den kommande VFU:n som börjar nästa vecka.
Hon hade då tyvärr gått hem pga. sjukdom så jag fick prata med en dam som jobbade halvtid där, o så började hon låta lite osäker och som att det var något problem.
Jo men min handledare hade visst sökt ett annat jobb som hon hade fått reda på idag att hon hade fått, och hon skulle börja det inom några dagar nu bara! Jaha.... ??
Jo men du får gärna vara här men vi jag då ingen handledare åt dig. - Eeh ja, jag behöver en personal som gått handledarutbilningen om jag ska bli godkänt i kursen. Ja vi har ju susanna på andra avd. men hon har ju en egen Vfu student då. Jo det vet jag ( en klasskamrat). Jaha,... men hur ska DU göra nu då säger hon då???

VADDÅ JAG?! Har ni satt upp er som tillgänglig VFU förskola med två handledare så måste NI lösa det, eller?
Så hon fick ringa sin chef som bekräftade att min tilltänkta handledare skullle sluta och sa att hon skulle prata med vfu- torget och sin chef osv. så fick jag ringa upp henne imorgon.
- jaha är du ifrån laxå?
- Nej ifrån Åtorp
- jaha, så då kvittar det vart du hamnar istället då.

KVITTAR!! Visst inom laxå, det kvittar men övrigt spelar en jävla roll.


Jag känner bara att det är lite mycket nu som har krånglat, knns som att det räcker nu. Har att tänka på så det räcker iallafall :S Och sånhär är ju himla bra för min stressmage, guuud va bra den mår just nu!!..
Men jag får väl ringa chefen för förskolorna i laxå imorgon o se vad hon har att säga, det är inte jag i dett afall som klantat mig, så jag känner mig inte så sugen på att flytta på mig och ändra allt bara för det!

SÅ nu har jag gnällt färdigt. Kände att det behövdes!


  

Vad har världen emot ...

0 Läs mer >>
när man inser att man ska åka på den efterlängtade Londonresan samma dag som man har examinationsseminarium är ju för härlig!
Och + att jag ska egentligen till kläppen samma vecka (halv) som jag börjar min VFU. HÄRLIGT!
Planering är inte mitt mellannamn så att säga!

Lite delade åsikter, visst man ska vara ambitiös och sköta skolan och allt därtill, som jag har valt själv MEN
livet är allt för kort för att man inte ska hinna ha roligt också. Kluvet samvete.

Till min räddning så finns ju Uppsamlingsseminarium och förhoppningsvis en förstående handledare på VFU:n.
Annars så kan jag avstå skidor, faktiskt. Minns ju förra skidsemestern.... ujujuj

Jag känner att jag har antagit ett rätt så soft inställning nu för tiden. Om det är att jag taggat ner lite eller bara blivit allmänt lat vet jag inte men stressnivån har sjunkit lite. Fårse om det får några effekter på studierna....
Känner bara ett lugn, att kugga på någon uppgift i skolan, vad kan hända?! Världen går inte under för det men visst man får lägga extra tid på det senare men, då får jag göra det.
Kommer ihåg första ( och enda gången ska nämnas) när vi fick ett U i betyget SHIET POMFRIET alltså, hela världen gick ju i bitar!  Det är väl för väl att man faktiskt kanske blir klokare ju äldre man blir och lugnet lägger sig lite. I like it!

Tar med mig min softa inställning till soffan och mitt alldeles för mjuka täcke!

   - Kärlek

Känslan av..

0 Läs mer >>
Jag vet att det är något som förekommer hyffsat ofta på universitetet men jag bävar inför det varje gång. Att opponera på någon annans arbete. Nu är det dags igen och jag känner mig sådär lagomt taggad. Lite lätt seg, en längtan efter helg har infunnit sig och jag är allmänt oengagerad överhuvudtaget. Hur ska det gå?!...
Nu ska det nämnas att vi är 3st som ska opponera ihop så det ska väl gå bra när vi slagit våra kloka huvuden ihop. Hoppas jag!
Får även hoppas att jag känner mig piggare och lite mer engagera imorgon!

Har en sådär lagom träningsvärk efter igår, 45 minuters Rodd sätter sina spår. Speciellt när man är så "dum" och gör det både Måndag och Onsdag! Fast får väl säga att det ändå var kära Mammas idé om extra träning. She´s gone wild med denna träning, vet inte vilken form inför beachen hon siktar på men det verkar som åttarutorsmage åtminstone!

Och kära hjärtat kom ihåg alla hjärtans dag också, jag är imponerad! En hjärtformad chokladask kom han hem med ( som nu är slut! ) och han hade tänkt att boka biljetter till falsterbo, det kan man kallas uppoffring för en som föredrar mekaniska hästkrafter framför riktiga. Men jag föreslog att vi kunde göra något som båda hade lika mycket glädje av, så fårse vad det blir.

Nu ska jag avsluta mitt underlag för opponeringen och mata min otroligt påfrestande hund!! Hon kan nog vara LITE hungring, skulle gissa på det!

- Kärlek


                             

                                             En liten och inte alls lika jobbig tonårsFreja som nu!!

opponering!

1 Läs mer >>

Har efter mycket om och men kommit fram till att mina besvärr med magen i princip bara kan bero på - stress.
Och det härliga håravfallet då också och migränanfallen ( aldrig haft migrän i hela mitt liv förut).
Så när alla andra skriver på lördag eftermiddagarna på Facebook - PLUGGAR o PLUGGAR så skiter jag förkomligt i mina skolböcker och går ut och går en stund i stället. Känner att för att orka i längden så måste jag nog stressa NER lite innan jag kan varva upp igen och då får det bli som det blir ett tag.

Så med lite omeprazol och massa vitaminer så laddar jag upp igen och hoppas på en bra vår!
För hösten var fasiken inge rolig -

Så nu ska jag dra igång med träningen igen, så jag fylls med endorfiner och blir så glá´. OCH vältränad :) Fast endorfiner lockas visst fram vid stress också men motion är ju iallafall roligare
Så söndagar gympar vi järnet - Måndagar Roddar Mamma och jag tills hel kroppen värker och på Onsdagar kör vi stepup så svetten bokstavligt talar sprutar. Härligt. 



  Nu ännu mera slappsöndag så Måndagen blir superhurtig!



  -

Stressa ner - varva u...