0 Läs mer >>
Jag bara undrar, då vissa verkar hinna så ofantligt mycket på sina 24 timmar.

Har suttit med en avhandling hela jäkla dagen och läst igenom NOGA 240 sidor för att kunna kritisk granska den inför slutuppgiften i denna kurs. HUR man nu ska kritisera en erfaren forskare i pedagogik!-.. suck.

" Ja men tänk bara att ni är den där kritiska forskaren som ska godkänna er kollegas arbete" - Läraren
Ja men just det... bara att fantisera hej vilt vem man är alltså, kommer ju få en smärre identitetskris efter det här!

Nog med gnäll, nu är avhandlingen läst och antecknad i viss mån. jag sparar resten tills imorgon för nu går snart ögonen i kors.

Nu blir det mat och en slappar kväll i soffan.. kanske.

Hur många timmar per ...

0 Läs mer >>
Jag bara råkade beställa denna supersnygga jacka! RÅKADE!
Förlåt mig pengagudarna, MEN jag vill ju faktiskt vara snygg i vinter. Så det så!


Ooopss!

0 Läs mer >>
Efter en superbra helg så blev det Måndag, igen.
Har tillbringat dagen på Universitetet, lärt oss söka litteratur på biblioteket ( lite nytt än vad vi redan kunde iaf) och sedan en lektion om metodologier, summeras: Yeah.... eller??

Så nu blir det en powerwalk i solen, OCH blåsten.
Ska försöka komma iväg och rodda igen, siktar på Onsdag. Känner att lite träningskulle nog bara sitta gott, blir allt bra mkt piggare i längden av träning känner jag så det kan behövas i höst.

Så nu ute och gå!


Hej Måndag!

0 Läs mer >>
Idag är en såndär dag som jag inte orkar någonting. Eller kommer igång att göra någonting, fast jag känner att jag måste. Då jag tar det lugnt, slappnar av och inte gör någonting, då blir jag stressad för att jag inte gjort något, och "avslappningen" är förgäves. Så jag har kommit fram till att en weekend på något spa någonstans borde ju vara rätta medicinen för ordentlig avslappning. Eller?
Det borde vara iallafall, för då är jag där ( på spat) och kommer ingenstans, så då borde jag kunna slappna av ordentligt. Eller så blir jag ännu mera hyperstressad...
Märks det att skolan är igång??...

Seg dag - o ja

0 Läs mer >>
Jag tror jag sammanfattar dagens kursstart med en bild som jag anser beskriva mina tankar inför det kommande uppsatsskrivandet väl. Håll till godo.

Terminstart