0 Läs mer >>
Känner att jag behöver ett fritidsintresse snarast möjligen. När jag hade hästarna så behövde jag aldrig fundera på vad jag skulle hitta på innan och efter skolan.
Positivt är ju att jag hinner med skolan mer än förut MEN hur kul är det att bara plugga??.. Att inte ha något man måste gå ut och göra?! Att ha en stund i stallet då man kunde "ladda ur" sig allt jobbigt, all stress från skola och vardag. Att bara vara i stallet en stund, DET saknar jag.

Men nu har PDI 2 kursen börjat och jag tror det är en av de mest proppfulla kurshandledningar jag någonsin sett! Grupparbete, individuell uppgift, muntlig redovisning, gruppredovisning, examinationsuppg m.m. Vi kommer ju inte ha långtråkigt åtminstone. Och så lite krångel med kurslitteraturen på det, böcker som inte finns, är slut i lager osv. Stressnivån stiger! Men positivt är ju ändå att vi ska 5 veckors praktik i vår sen! Äntligen, ut i arbetslivet en stund igen. Men först lite slit vid skolbänken!

Men imorgon blir det en sväng till Uni. och göra vår gruppuppgift inför seminariet på Fredag och efter det, iväg en stund på kalas och umgås med härliga människor. Ibland måste man bara få vara, för att orka vidare i en relativt hektisk vardag.


Nog med vardagsgnäll! 



Lite harmoni tack!

4 Läs mer >>
Har suttit och kollat på Londonresor halva dagen och kom tillslut fram till att jag ändå inte kan boka något tills jag (sambon) har fått pengar. Så värt det att sitta där o drömma sig bort en stund i allafall... Fanns relativt billiga paketresor så detta måste fixas snart! :) Blir att önska sig pengar till födelsedagen känner jag! Eller kanske kan man fylla år ett par gånger till om året tro?... Ska kolla upp det.

Kom fram till att pengar ska läggas på shopping och nöjen, inte hotell. Bra tänk? Så hotellet blir en budget variant, om vi nu kommer iväg någongång! ;)

Sen ska det köpas en cykel också, då jag ska ta mig runt tjejvättern i år! Tänkte att det kommer ju gå smidigt och lätt, trevlig att cykla där med lite sällskap och stanna o fika påvägen. Men sen när jag såg info:t igen då det står 100km cykling. 100 KILOMETERS cykling!!! Då blev jag lite sådär..eeehh just det, cykla, 10mil. Men det kommer nog gå bra, jag som inte cyklat på flera år!
Så tar man sig runt tjejvättern med en 7 växlad monark damcykel??... Det är den jag har tänkt att köpa. Eller Cresent, 7 växlad. Fårse vilken det blir. En cykel vill jag ju ha ändå så det måste jag fixa.

På Måndag börjar NÄST SISTA terminen på Örebro universitet! Jag har pluggat i 2.5 år nu, helt otroligt. Som vanligt så tycker jag tiden går allt för fort, men det blir ju lite gjort iallafall.
Så om 1 år så är jag förhoppningsvis färdig Förskollärare! Yeaj!!...

Så igår opponera vi våra/andras arbeten och fick tillbaka vår individuella uppgift = VG!!! Så nu hoppas jag bara vi klarar vår andra uppgift så är Högskolepoängen säkrade för ett tag.

Nu Motionera hunden!




                             Ibland värker det till sådär ont i hjärtat och det känns alldeles tomt.....
      
De var "bara" hästar men herregud vad man kan sakna ens "husdjur" så enormt mycket ibland! Ush.....


Lev i nuet