0 Läs mer >>
Todays is the day to jobba.

Kör heldag idag, 8-21,00, delad iofs men det räcker gott med 10 timmars jobb idag känner jag.
Sitter hemma hos far och vilar upp mej för kvällspasset. kan behövas ibland.

Hemma så målas det och spacklas antar jag ;)
Annars så går det sakta frammåt med renoverandet, kommer nog blii skitfint när allt är klart. Nu är jag iaf upplärd tapetserare, kan hyras ut för en relativt stor summa pengar ;)

I Torsdags så vart det en heldag på Kålmården med Mamma, bror och sandra. Tror mest att det var mamma som ville dit och få kolla på djuren än hennes barn på 14 och 22 år. vad vet jag. det kändes inte lika exotiskt att få se grisar, getter och hästar den här gången som när man var 4-5 år, konstigt det där.
Måste göra tummen upp för delfinshowen dock, alltid lika hänförd. kan bero på att jag tycker att de är sådana vackra djur. Fast jag gick inte så långt till att simma med dem, vilket jag gärna skulle göra, men dock inte för 3000:- spänn. Det tar jag en annan dag.


Nu blir det mera jobb. sen hem och äta pizza :)


- Kärlek <3

Jobba jobba

5 Läs mer >>
Denna vecka så har jag gått in fullt för att vara husmor, vikariemamma och städerska. Nytt jobb? Nej inte alls. bara en vanlig vecka hemma.

Inte så bra betalt dock, förutom gratis hyra och mat och uppehälle. Vad mer kan man begära. Mamma har vågat lämna ifrån sig ansvaret en hel vecka medans de är nere och gottar sig på Gotland. Det är ju trevligt att några åker åp semester och roar sig.
Jag får ta min semester i Augusti sen :) Denna vecka är bara en slappar vecka inför kommande jobb. Kan kanske behövas, uppladdningen inför en händelserik sommar som chefen själv beskrev det.

Har börjar med denna dumhet igen. Att jogga. Att jag aldrig ger upp. Jag kan ju verkligen INTE jogga. Varför plåga sig så för?? Dumheter. Rätt nyttig dumhet  ändå om man ska tänka så.

Hoppas vi kommer igång med målandet snart. Men det ska nog gå bra och fort, hoppas jag. :) Enda problemet är väl att välja färg, men det är som sagt ett I landsproblem men ändå ett problem, för mej. Illa!

      
                                                                                              
                                            Nougat färg? kan de vara nått? som typ den här över. .
                                        Eller gräddvit? får ni föreställa er själva ;) lite "gulare" vit.
                                   

     - Kärlek


In real life