3 Läs mer >>


Milton?!!... 


                      
            Ufot..

                                       
   25-åringen göttar sig.




                                           

                             
De är allt för söta mina 2 godingar.



Ett hästliv..

1 Läs mer >>

Lördag och ledigt! Så då var allt det viktigaste sammanfattat :)

I Torsdags så kom Monika och Sanna upp från Göteborg så det har varit trevligt, socialt och ett väldigt handlande nu i 2 dagar. Eller det är väl snarare att de andra går och kollar i alla affärer medan Maria köper mest. inte bra.
Men det kan inte hjälpas att jag hittar så mycket snygga kläder som passar och att jag fått  en lön som jag gillar väldigt mycket. Så kan det vara.

På frågan "behöver du verkligen den där då?"   " -Klart jag gör!!"... Man skapar så otroligt många behov när man är i en affär.  Fast jag gillar när alla smakråds personer ( som jag förövrigt tackar så mycket för deras konsultation!)  säger - " Du MÅSTE köpa den där!"... Tack!

Annars har det blivit väldigt mycket fika under de här 2 dagrna. En liten fika med kaffe och kaka på stan,  sen blev vi hungiga. Då blev det lite mer mataktig fika som avslutades med GLASS. Efter det hem och äta middag, hej o hå.
Ikväll när besöket puttrat hemmåt till Gbg så åkte Mor o jag till Dfs bara för att vi kände att vi behövde röra på oss, då blev vi bjudna på fika igen. 

Ett tips; ska ni äta på en känd kina/asiatisk restaurang så beställ inte Biffspett. Det gäller att ha rejäla käkar. Ett tips bara. ;)


 

Lite 
roligt att jag fick med barskåpet där i bakgrunden. Annars så är det där en av "tröjorna" jag köpte innan jag fick min shopping ångest!


Jag återkommer!

Shopping all day long

0 Läs mer >>
Vet ni vad?  Det gör mig inte ett dugg att åka iväg och jobba och strunta i detta "härliga" väder. Inte ett dugg.





Måste göra en extrem makeover på mina pållar, de lever sig verkligen in i "semester livet",  Så därför lägger jag in en bild på kära blacken när han är både yngre och snyggare! ;)


Mot Jobbet!!

Regn

2 Läs mer >>

på jobbet.

Ibland kan jag blir arg, eller snarare irriterad och grinig. Hur kan folk göra vissa saker utan att bry sig, utan att ens känna ett uns dåligt samvete. När man gör en sak som kommer att påverka massa annat folk så att de får det jobbigt, förstår iinte!!
Skärpning!


Ikväll blir det bio och massa godis och popcorn! Sånt gillar vi :)

Annars så spenderades ju mina lediga Torsdag på Liserberg och Universeum, bara lite kul hade vi. När jag väl hade kommit över min dödsångest inför varje karusell ( sådär efter 4:e karusellen) så var det bara kul. Kan ju säga att Höjdskräcken med sina 60m? över marken var bland det värsta jag varit med om. Tänk att sitta där i luften och dingla med benen 60m upp och veta att snart faller vi mot backen... HJÄLP!
Gick rätt bra påvägen upp ( förutom när killen brevid mig kläcker " den här skulle ju kunna gå sönder" - om säkerhets anordningen vi satt fast vi).. och sen när vi satt där i 12 sek. och "tittade på utsikten" ( Jag blundade mest men iaf) och sen bara höra hur det pyser till och SWIIIIIISCH! Full fart mot backen!!
Det kändes som att vi skulle slås mot backen och trycka upp våra fötter till axlarna eller nått, då va jag lite nervös bara.
Fast efteråt var det bara COOLT såklart ;)

Inne i spelhallen så lyckades ju jag vinna ett sådär lagomt ful gosedjurspapegoja ut "krokarna". Helt otroligt. Fast det var ju också det enda jag vann.




 Man kan ju iallafall skympta uppskjutet och höjdskräcken där i bakgrunden.


Det var det, fortsatt trevlig helg och slit inte ut er på semestern gott folk!!









Lång helg..

1 Läs mer >>
                                                                    

Att tiden kan gå så fort ibland men ändå så otroligt långsamt. Så mycket man glömmer bort som man gör på ett år medan man kommer ihåg vissa saker som om de hände igår.

Solen hittade allt fram idag och det blev så fint :)


- Kärlek

13 Juli

2 Läs mer >>
universietet

Vad smart jag kommer vara efter 3,5 år där inne.  I like it! Om jag klarar av det såklart.

Det märks!




- Kärlek!

Gnällbo

0 Läs mer >>

Jo.. men bara litegrann sådär.

"Men.. men.. ska du åka NU?, men vi ska ju på Mullhyttemarken imorgon!!".. Jo men jag kommer ju hem igen!!

Andas människa... andaaaas!


Vi regnar vidare



           - Kärlek

"Regnar det?!"

2 Läs mer >>
Ödmjukhet är faktiskt en av mina bästa sidor, eller?.. 

                                                  maria va

"Kom nu Gunnarsson så går vi!"... Va?? vem? jag?... det var nästan så att jag började tro att Carina smög bakom mej men det var det inte. Där var det alltid tilltal i efternamn eller när det var riktigt illa " MAARIIA G!, vad är din förklaring till det här?!"... haha... måste erkänna att jag saknar Carina ibland, lite lätt när det är som värst :P

Mina nerver har fått erfara mycket idag, provresultat och antagningsbesked, det är mer än vad jag klarar av. Har fått både en förklaring och en anledning att hoppa runt i köket som en ridskolehäst släppt på grönbete!

I like it!

Nu tar jag helgen, ledig imorrn och 3 dgr frammåt, like it more :)


              - Kärlek





Jag är bara bäst

1 Läs mer >>

Mitt enda mål för idag är att städa mitt rum. Hur det går med det?... seegt.

Fast det är som vanligt, ju mindre jag har att göra desto segare går det. Ju MER jag har att göra, desto effektivare är jag. Måste bara få upp tempot först..

Helgen kom och försvann lika fort som vanligt. I Lördags vart det jobb och lagomt med övertid ( jag som inte hade bråttom alls efter jobbet.. nejdå) Sedan kalas på kvällen för Kjell som fyllde 65 och tog steget in i pensionärs åldern, härligt! Lata dagar och bara vara, det är han värd! :)
Synd att jag skulle jobba dagen efter ( som vanligt) annars hade jag banne mej haft "hutt o skål!" race med kusinerna. De tror ju alltid att de är värst.. men inte då. Ännu senare på kvällen  vart det att kliva in i vad som var kvar av en bröllopsfest?!.. Eller ja.. nått i den stilen var det.

Jobba Söndagen också utan övertid, tack för det.

Kort och gott.  i helgen har jag tjänat pengar, kalasat som vanligt, hämtat en V70 i Nora och sooovit. 



                 - Kärlek


      

        I like that car!





Slow Monday..

2 Läs mer >>

Igår fyllde ju Mamma Margreth år, vilket hon gör varje år. Fast hon anser sig bara bli yngre och yngre... Jovisst. Så igår vart det Kalas med tårta och god mat och massa trevligt folk. Då trivs man rätt bra :) Sen var vi och hälsade på Geten Bill, en intressant upplevelse kan man säga.


                 


                    


              
                                        




                     
                                        Grattis Maggan!!



  Ännu en jobbarhelg, snart kan jag också köpa mig en V70!


                  

-Kärlek!

Kalas va!

1 Läs mer >>


Preciiis, huvudsaken är att man inte river!!


En helt vanlig hopple...