2 Läs mer >>

Denna onsdag får inte ta slut, snälla. För imorgon ska vi börja skriva på hemtentan som gud glömde.
Detta är inte den mest teoretiska krävande tentan ( nästan!) som jag haft, men den mest krävande psykiskt. Vi ska svara, med 1/4 av svaret med våra egna tankar och åsikter ( hur fan rättar man ett sånt svar?!) men man måste tycka som läraren tycker ( en man, 65+ som vägrar pensionera sig)...
Hur fan ska detta gå?!
Så alltså, egna reflektioner och tankar om vad JAG tycker är rätt och bra MEN det verkar som att man ska tycka så som läraren tycker. Så det blir svårt rent psykiskt att lyckas med denna bedrift, speciellt när jag inte tycker som läraren. Låter ju lyckat detta redan nu.

Men med böckernas hjälp och lite allmän vana vid att ordbajsa ( jo det funkar faktiskt) så ska detta förhoppningsvis gå vägen. ( gnäll gnäll gnäll)


Men först blir det att hålla kvar onsdagen och kolla på Off the map - bra serie :) enligt mej.
Så får vi ta hand om tenta ångesten imorgon. 


  - Kärlek



   2 veckor kvar sen har vi valp :)

Ups and downs

1 Läs mer >>

Idag har vi haft kul. Åkte till The studio i Västerås och blev sminkade och lite hårstylade och så blev det plåtning.  Blev snygga bilder tycker jag, även om man är lite självkristisk så vart det bra. 
Hade gärna köpt med nästan alla bilder men nja, 2800 är lite väl. Men det blev några stycken iallafall. 

Ett fränt kort blev detta. 



                                 


Det var en rolig upplevelse, trevligt folk och gratis fika. Perfekt dag!


- Kärlek

The studio

0 Läs mer >>
Det kanske är tur att det är pissväder ute idag så att jag möjligen får något gjort inne. Tänker på den alltför höga tvätthögen som snart växt sig upp till taket. Eller ja, nästintill.
Men det är svårt att få tid att göra sånt, när det finns så mycket annat roligt att göra.
Det var det där igen om att prioritera.

Nu är vi halvvägs vår utbildning! Härligt! Nu känns det som att nu måste man ju klarar detta när man gjort största delenen av det. men C-uppsatsen skrämmer mig lite men det får jag ta tag i när den kommer.
Just nu läser vi svenska och svenska grammatik, lite sådär halvt roligt iallafall. Grammatiken skrämmer väl lite också som den alltid har gjort, men det ska gå. Har insett att det finns tonvis med svåra ors i svenskan som man inte har använt sig av än, Hujedamej!
Sen är det pedagogik dags i 7,5 hp och i höst blir det Specialpedagogik! det ska bli intressant.
Sedan är det bara den fruktade pedagogiken B och C kvar. Uuuuhhh....
Men sen äre klart!!  Januari 2013 känns inte så långt bort ändå. (ibland)..

Har även börjat på nytt vikariejobb. Drog mig närmare Åtorp men fortfarande jobb inom äldrevården. Det är synd att det ska vara så svårt att få jobb inom barnomsorgen på sommaren så det blir också desamma som alla tidigare sommrar. Finns nog iochförsig timvik. på förskolor i degerfors, får kolla upp det men man vill ju ha jobb hela sommaren, fårse hur det går.
Har gått brevid i 2 dagar i åtorp och står nu som vikarie och ska jobba nästa helg. Känns inte som att jag har någon koll vad jag ska göra. Hoppas de inte rycker sitt hår på lördag när jag ska vara frågvis vikarie :)

Nu måste jag läsa ut svenska boken, men funktionell svensk grammatik inbjuder till så många andra roligare saker att göra, tyvärr.



- Kärlek...



   Längtar efter sommaren och värmen och SOLEN!

Regnig Söndag