2 Läs mer >>

Nu är det helg, Hoppas jag om det inte bli omdugga imorgon. Men det kändes rätt bra ändå så förhoppningsvis äre helga nu.

Men ibland undrar jag bara hur det är tänkt. Verkar vara ett genomgående tema i denna kurs. Visst, man lär sig otroligt mkt när man pluggar järnet och verkligen försöker vara ambitiös och allt därtill.
Men när jag tänker på ALL den tid man lägger på att plugga, att nöta in denna kunskap i huvudet. Och de saker man kanske hoppar över i sin vardag för att plugga och sen får man en dugga på ca 10 frågor på ett A4 där det står "KORTFATTADE SVAR!". Jaha.. klar efter 15min. Visst vill man inte ha en tenta som tar 3-4timmar men ändå..
Jaja... Jag har ju lärt mig endel iaf.

Nu handla- sen vänta på veterinär och vaccination åt hästarna.
Vilket betyder - Ingen ridning på ngn dag? När man väl har tid... 

          
                 Min lille häst <3 

- Kärlek

Slöseri med tid eller...

1 Läs mer >>
men kan ju inte säga att det pluggas så intensivt direkt. Läser lite, skriver lite, läser lite till. Och så har jag glömt det jag nyss läste. Helt otroligt att man jag sitter som en jäkla guldfisk och bara gapar - eehh, va var det nyss jag läste. Ghhrr. Blir så irriterad. det ska bara sitta kvar och flyta som ett rinnande vatten - kunskaperna. Rätt ner på pappret ska de imorrn också .Om jag hittar dem i mitt alldeles för snurriga huvud.

Stressad?? Neejdå - kommer nog gå fin fint detta. Inte alls ironiskt.

Får hoppas att svamparna, linjär resurshantering, hållbar utveckling, småbarns miljömedvetenhet, pedagogernas roll i förskolans miljöarb. 1900-talets miljöperspektiv, kartan, karttecknen sitter i morgon! Jag är lite tveksam.

Men har läst o läst och det kändes som jag kunde allt. Innan jag läste lite mer och började tvivla....
Får hoppas på det bästa och att det kommer frågor jag kan som bäst. Men så är det väl alltid, att man pluggar järnet på nått som inte kommer med alls och tvärtom. Iallafall för mig .

Ska försöka nöta lite mer, sen blir det stallet och senare Step-up.
man måste ju få ha lite kul också :)

Nu har jag gnällt färdigt. Nu tillbaka till mina anteckningar och karttecken.


- Kärlek

Pluggdag

1 Läs mer >>

Sitter och väntar på att hästarna ska ätit färdigt så att man hinner ta sig en tur såhär på "morgonen". Inte så fint väder dock ,men som Helena brukar säga - " det regnar ju inte iallafall". Always look at the bright side of life.
Får bli en lugn tur, känns som det. men man vet aldrig, kanske måste köra galopprace mot något ute i skogen, det vet man inte.

Helgen har varit bra, men inte så mkt "dugga" pluggande som jag hade behövt. Måste verkligen diskutera med de högre makterna om det här med fler timmar per dygn.
I Lördags blev det en sväng till karlskoga först, sedan tillbaka - gå på marken. sedan vidare till Annica och äta tacos och sedan vidare på hockey. Färjestad vann iaf 2-0. Härligt!
Hockeyns hejjarklack måste vara en av de bästa i att höras iaf. De står där och hoppar och sjunger och skriker i över 1 timmes tid. Undrar hur bra de prata dagen efter.

Men jag diggade en av deras små ramsor iaf. " AIK kan inte vinna, solen skiner över karlstad".
den satte sig direkt :P

Söndagen var mest.. SEG. Blev inte mkt gjort alls. Hemskt átt slösa bort värdefulla timmar sådär, men men.
Men vid halv sju så var det dags att dra på sig träningskläderna för då var det dags för gympa, i Finnerödja. Magen blev ju tränad iaf, mest skrattmusklerna dock men de är väl alltid något. 

På onsdag kör vi step-up igen. hejja hejja.
                         
                                 
  - kärlek

Ny vecka nya möjlighe...

3 Läs mer >>


har nu varit ute och orienterat igen med Helena. Vi hade Klotterberget som mål och vi Found it! great. Så nu är uppgiften gjort och sammanfattad på papper. Även bilder ska vi visa för våra kära klasskamrater? på redovisningen.

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga inför duggan som är nästa vecka. SÅ taggad är jag men jag måste ju! Tur att det inte är så mkt att läsa ändå, tack för det.

Vart lite förvånad igår när jag kollade vart jag hamna på praktik. Askersund!!
Måste vara otroligt många som söker vfu nu på samma gång eftersom jag fick ett av mina sista val. Men så är det, hoppas förskolan jag ska vara på är bra och med bra personal. Får hoppas på det bästa.
kan ju säga att jag kommer ladda mycket musik nu inför mina härliga timmar i bilen till och från askersund.

Dags att ta tag i pluggandet. 

 

Ge mig energi..

0 Läs mer >>
Idag ska det röstas.

Ska jag vara ärlig så vet jag inte 100 procenting säkert vilka jag ska rösta på. Men jag vet dock vilket håll jag drar mig åt.

Jag tycker det är så svårt. Alla lovar många och bra saker. Men hur ska de kunna nå upp till alla sina mål? Fick rådet att rösta på dem som gynnar mig mest. Men för mig känns det bäst att se det från det stora hela. Vad kommer gynna flest människor i detta avlånga land? Vad är bäst för en bra framtid.

Jag tänker dock inte singla slant om det. Slumpen hör inte hemma i ett val som detta!
Hörde även en version om hur en skulle rösta. " jag ska rösta på det parti vars reklam som jag får i brevlådan först"..
det är nästan så jag blir mörkrädd.

Hoppas folk tänker lite längre än så idag när de går och röstar.

Bara Sverigedemokraterna INTE kommer med så är jag rätt nöjd ändå.


Nu blir det lite plugg sen iväg och rösta. 


    

 



Ta sig i kragen

2 Läs mer >>


Hade tänkt att ta mig i kragen och ta en liten joggingrunda men vädret är inte så värst och SÅ motiverad va jag nog inte så jag stannade framför tvn. Där kan man snacka om karaktär.
Får ladda till Step-upen tills på Tisdag, det kan räcka så känner jag.

Har ont i kroppen idag. Funderade över varför jag plötsligt har svårt att komma upp ut sängen på morgonen och varför jag stapplar runt som en gammal kärring om dagarna.
Jo förklaring. Ridning!   Jag har inte ridit ordentligt på 1 år så det kanske inte är så konstigt. 1 år utan dressyr och galoppruscher i skogen. Helt otroligt!

Men igår tog vi oss i kragen Unik o jag och tog oss till gärdet för ett test. Både för han och mej kan jag säga. Han som varit skadad och haft hovbölder och bara hade skrittats efter sommarn. Och så jag - allmänt otränad.
Men det gick bra. Han försökte ju iofs få av mig ett antal gånger och vägrade svänga på volten så han sprang på snedden mede rumpan först. Duktigt gjort tycker jag. Måste väl vara någon form av lösgörande övning :P

Men tillslut där på volten så hittade vi takten. Formades så fint i volten, bra steg med lite tryck in. Jäklar va det gick för att vara Unik! Så fina åttor vi gjorde. Galoppombyten också. men stilpoängen på dem skulle inte vara så höga då min kära häst bockar sig igenom vartannat byte :P men men.. måste ju börja någonstans.


Nu tar jag helgen! Inväntar pizzan och myssällskapet :)

  trevlig helg!

                               
                                           Gammalt kort på duon.

Fredagsmyyys..

1 Läs mer >>
            
   



En liten Ozzy Blev det. Har idétorka på kattnamn så ozzy får hålla sålänge :)

Dags att tänka på sängen. Imorgon äre det skola 9-16 som gäller, hejja hejja.


 - Kärlek

Ny inneboende har anl...