0 Läs mer >>
maria va

                  I got this crazy feeling!...


Idag har jag Jobbat, klagat, gnällt, jobbat lite mer, ätit god mat på sommarfesten, varit yber trevlig, ÄR barnvakt, hämtat bror... och nu har jag gett upp för idag..

Dagens bedrift : Att vi har lärt Ebba att lipa, yes!


Tack och adjö!


" Du måste lämna det bakomflutna före dig!"

             

I heart my car

1 Läs mer >>

                         




                                                                           

Vi börjar med PIP i Juli/aug :)

Sommaren 2009...

2 Läs mer >>
Nu har äntligen min sprojlans nya dator infunnit sig i mitt hus, efter att jag med en skräckblandad förtjusning betalat den också! hujja mejjen!  Som sagt, det är TUR att jag jobbar hela sommaren så jag inte behöver känna mig SÅ fattig trots allt.  Men den är ju snygg! Datorn alltså. Så snygga designer bubblor på framsidan, vad de nu ska vara bra för har jag inte listat ut än men de är trevliga att titta på iallafall..

Igår vart det till att träffa Emma ( finally!) och tillbringa en varm sommarkväll på Karlskogafesten, det var väl allt för mysigt. Vi två på en röd fin vinterfilt där i gräset alldeles....tillsammans med 5000 andra ;P Allra längst fram satt vi i gräset med våra allsångshäften och stämde in i sång.. ibland. Fast mest skratta jag åt en allt för rolig farbror (gubbe) som tog i allt vad han kunde och dansa och han bokstavligttalat shaked that ass to much! Jag vet att man inte ska skratta ÅT folk utan MED dem men det var allt för svårt. Sen får han ju skylla sig själv om han ställer sig längst fram och skakar loss, då bjuder man på det.

En dag till på jobbet sen är det HELG! Och det är helt otroligt men Maria är ledig på en helg!! Det var längesedan! sisådär 1 månad sen. Ledig är bra, ledigt är bäst!

På Lördag bär det av till karlstad och Nöjes med de bästa :) Ska bli så jäkla skojj. efter att ha fått varit fyllechaffis i 4 helger irad så känns det rätt gött att äntligen få strunta i förarstolen och bara få åka meeeed. Det blir prima det. Först grillat och gott hos Elin sen bär det iväg mot staden där solen alltid skiner!

Sen så ska jag ju få träffa Emma igen, 2 ggr på 3 dagar. Ska det va så ska det va intensivt :P


  - Kärlek

                                                                                     

        

"Jasså så du har en alltså?!, ja men jag skulle inte bara kunna få se hur den ser ut? Är den stor?
"kan du inte visa mig den, jag vill ju bara veta hur det känns att hålla i en, om jag orkar bära den, jag har ju alltid velat haft en egen..."

           
                 - Mamma när hon frågar om hon skulle kunna få låna kristoffers trimmer/röjsåg... aja :P


Allsång is the shit!....

0 Läs mer >>
Unik visar sin åsikt om boxvila, (gammal bild)

Allt började med en sur häst inne på boxvila.. Vill man bli frisk får man lida pin.. ( först)




 Vi avancerar till en "mini" hage med minimalt med gräs.. Och de visar ju vad de tycker om det :P




(ca : 10min senare)  Unik ( eller en galen ko) har dragit med sig hela staktet så då blir det förflyttning till den grönare hagen för en stund ( LITEN stund)
De ser ju lite nöjdare ut här iaf..



2 dgr kvar... soon


Hoppas det blir kul för mupparna som ska stå och rocka på Ullevi ikväll!  Jag tvivlar på något annat :)


 - Kärlek

Skithästen får sin vi...

1 Läs mer >>

Jag var bara tvungen såhär på Lördagseftermiddagen att köpa en ny dator.
Fårse när den kommer, om den kommer. Beställd är den iallafall utan Richards kloka rådgivning innan, får hoppas det blir bra ändå.  Han sa ju att jag skulle köpa en HP och det gjorde jag så nu får han banne mej vara nöjd ;)





HP Pavilion dv6-1105eo Entertainment


Snygg var den ju iallafall :P Bra riktlinjer jag går efter, bara den är SNYGG så funkar det.


Sovmorgon imorgon från jobbet men sen back on track. 2 dagar gjorda, 2st kvar och sen 2 dgr LEDIGT! . Hejja hejja.


        - Kärlek

Dyra inköp

1 Läs mer >>
Men dålig humor kanske inte är lika bra. Men.. vad avgör att man har dålig humor egentligen? Alla tycker väl olika skämt är roliga och andra inte lika roliga.

Fast jag, min käre bror och mor har lika dålig humor alla tre så vi skrattar ju åt samma saker, vilket är rätt skojj. Det är inte alla som skrattar åt Tage Teng eller Grusgången.. det är nog inte det.


" Tage Teng på Tengene vägen, det är ett Taget namn!"....

"Det var en gång..... och den var grusad!" ( jättekul Daniel!).. hmm

En gång för många många år sedan när Maria var liten så var mormor och morfar på besök hemma hos oss en sommar. Vi hade några katter. En Elsa, en Jenny och en Kenny tror jag.. Kanske någon mer, vad vet jag. Iallafall, min käre gamle morfar skulle iallafall gå ut på altanen och ropa in katten Elsa för natten.
Morfar står sedan där på altanen och hojtar : " - Liisaaa!....GRETA!!...INGAAAA!..MARIANNEEEE!....ULLA!!... Men va fasiken kattjäkel kom då!
"Men morfar, katten heter ju Elsa."
"jaja.. kärring som kärring!....

Då hade han ropat alla tantnamn som han kunde och namnen på alla mina gammelmostrar ( vilka kanske var de enda som han kunde.. )

Det behövs inte mkt ibland :P


Tack för idag alla mina kära arbetskollegor som jag ska spendera mest tid med i sommar! "Puss o kram hela dan på er!" ( Anna citat ) :)



Humor är bra

0 Läs mer >>

Det finns ju en underbar kille som heter Anders Fernette som har gjort en nästan lika underbar cover på Dirty dancing - Hungry Eyes. Härlig låt, härlig film.
Fast Originalet ( med Eric Carmen?)  är ju faktiskt lite bättre... som alltid ;)




     Denna otroooliga film alltså..



Har varit på kurs hela dagen på Bergmästaren i Karlskoga. Lyftteknik och massa information, igen. Imorgon är det sista kursen/mötet sen är det "bara" jobb kvar resten av sommaren. Det bliver bra det.
Sovmorgon imorron med, börjar 10, sånt tycker jag om :)

Nu ska det drickas kaffe, sen ska det joggas lite och pysslas med hästar. Hejja hejja!


           - Kärlek

Radiohead in your car

3 Läs mer >>
Nu ska det bevisas för en gång av alla, Maria kan INTE jogga. Jag är mer för att springa snabbt, korta sträckor, much better.
Det sitter väl i generna antar, Tack Mamma :P ( Hon skryter fortfarande, efter 30 år om hennes 100m lopp mot Linda Haglund... move on!!)..

.





Hepp hepp! Öööökaaa!


Vilken lugn helg det inte blev heller, 16 timmar jobb och Natt chaufför åt onyktra muppar, gött. Sömnbristen börjar göra sig påmind men sånt har jag inte tid med nu, här ska springas och mockas m.m.

Imorgon börjar jag på mitt härliga sommarschema för 10 veckor framåt, Tjohejsan! 10 veckors heltids arbete.
Som sagt, Pengar eller ha ett liv?!.. Det ÄR den stora frågan


- Kärlek

Hurtbulle eller inte

3 Läs mer >>
Med reservation på att stavningen på rubriken kan vara lite hipp som happ, här kommer finally ett blogginlägg.

Nu, igen, funkar internet. En stund.
Så bra att man vet att det funkar, jag satt vid en annan dator som inte var hemma o så ser jag plötsligt min bror som loggar in på msn.
"Jaha.. var är du då?"
"-hemma?!"...
Jahaja.. o NÄR tänkte du tala om att internetet funkade då? VA?!

Jag är inte känslig nejdå.

Idag är en sån där segdag som nästan hade kunnat kvittat, eller? Fast när man är på jobbet så spelar det ingen större roll, nästan skönt att man inte är ledig och känner att man "måste" ut och göra nått och uträtta massa grejjer. Nu går man där i de oändligt långa korridorerna och bränner kalorier. " Jag hinner först på larmet!," och så kutar man.
Jag fick ingen respons idag när jag sa att jag var trött iallafall, " du är ju ung du, du ska inte vara trött".. nänä "GÄSP" :P
Ja räknar ner nu till nästa lediga dag.. 6 dgr kvar.. YEAJ!

Ledigt eller pengar?.. Det ÄR den stora frågan.

Min gulligull häst som har fått spendera en vecka inne i sin box ( med några små permissioner) har nu fått på sig nya skor iallafall. Hovslagaren tyckte iaf. att han verkade bättre i hovarna, märktes knappt något att det skulle vara ömt. ( YES!) Så nu är det 7dgr metacam kvar, minimalt med gräs resten av livet, bantning ( "bara" en 60 kg, minst!) och lagom med motion så blir det prima sen. Inga problem det.  Vad jag inte tycker om att ha en fång häst. När man har klarat 7år utan skiten så kan man väl få slippa helt tycker jag, men icke.  Fast han börjar ju bli lite gammal och "allmänt fet" så jag kan ju förstå orsaken ändå...

Igår var det örebro med Elin och Linnea, en trevlig dag. ( LEDIG dag :P) Jag är inte alls grön av avund på Elins snygga stövlar. Så snygga så.

Sen har jag kommit på att jag ska börja jogga.. jag SKA jogga. Jag som ALDRIG springer annars, nu jäklar. ( Fast kanske inte just idag när det spöregnar, men en annan dag så :P )
Men detta kommer jag göra sent när ingen ser mig när jag kommer flåsandes och snörvlandes genom skogen,, detta kommer göras på hemlig tid o plats.

Nu mat, sen stallet. As usual .



Unik visar sin åsikt om boxvila, (gammal bild)
Unik visar vad han tycker om boxvila... "botten is nådd..."



- Kärlek

Hallelujah moment!

3 Läs mer >>
Är nog bilmekaniker.

Okej, jag kanske inte ska ta i så på engång bara för att jag klarade av, nästan själv, att byta min lampa till halvljuset. (strålkastaren).  Det bör väl nämnas att jag hade lite hjälp, men bara liite. Den andra klarade jag åtminstone helt själv. Fast min lycka över den nybytta lampan blev inte så långvarig då jag drog på tändningen och min trogne medhjälpare till bilmekaniker säger " du får ta och byta parkeringsljuset också för det är trasigt det med",,, Då suckade Maria högt och tydligt. Så högt och irriterande så att vår högt betalda mekaniker traskar ner till verkstaden och kommer tillbaka med en ny lampa och byter den på momangen... TACK! Min bil är som ny. För en stund..
Länge leve självständigheten! hmm..

Så.. tillbaka till verkligheten då.

Ledig idag också efter helgarbetet, STOR helg och allt. jag väntar lystet på Juni lönen. Give me.
Har även fått mitt schema för sommaren, rätt bra ändå. Inga slavturer allt för ofta och flera kortturer. Så då kanske man hinner få se lite av sommaren iallfall. Förhoppningsvis :) Men det är ju antingen eller.. ledigt eller pengar.
Men det är ju så mkt man ska hinna med på sommaren, konserter, bada, båtturer, massa kalas ( måste ni fylla år på sommaren allihop hela tiden?!!) Slappa lite iallafall, besöka släktingar som man knappt ser annars under året, ( de som valt att bo så långt bort, eller va det kanske vi?) och ja.. massa annat.

Nog med gnäll, idag är jag ledig och har massor att göra men det blir inte mkt gjort. Inte bra

men bilen är iallafall hel och REN, finally. 


                     Ha det gott!






Kanske skulle skaffa mig en sån här istället för min konstant trasiga Kalos. hmm..
ska fundera på saken..

Mitt framtida yrke...