1 Läs mer >>
Konstigt att ju närmare jul det blir, desto MINDRE stressad blir jag. Jag vet, jag är konstig.

Idag Har jag hunnit med en barbacka tur på Unik. Han fick nog mjölksyra i sina ben när han fick pulsa genom snön, gick så segt. Men hemmåt gick det fortare, då märktes det inte av någon mjölksyra eller liknande. Rolig häst det där.

Idag blir det städa och åka iväg till marieberg med Micke och Emil. Blir att köpa det allra sista nu, bl.a. till Mamma och Micke och några barn. Men sen äre KLART! :) Försökte mig på en "billig" jul men det gick sådär. Jag var lite anti-jul först men det börjar släppa nu allt eftersom.

granen också. Den vill jag helst hämta idag, men det hinns nog inte med. ( traditionerna spricker!!) Så det får bli imorgonbitti helt enkelt. Då ska vi bokstavligt talat ut och JAGA gran. ( med hagelbössa)... hmm...

Så på julafton blir det antagligen jullunch i åtorp - vidare mot karlskoga och hela stora släkten! :)
Juldagen blir firad med johansson släktet och annandagen så blir det hockey med desamma.
Missar tyvärr firandet här, men så får det blir. Det kommer ju fler jular.

Och ledigt är det till den 7.e januari! härligt! Har lite uppg. att göra men det ska väl gå smidigt hoppas jag.


     GOD JUL!


Snart JUL...

1 Läs mer >>
Äntligen en BRA dag! Fast den började lite stressigt men det löste sig. hade sådär lätt glömt bort de där två håriga, fyrbenta 500 kilos klunsarna som jag har ute i stallet.. Hmm Nä men jag är inte stressad av mig.
Är så van att mamma har fixat det där varje morgon men nu är det som vanligt igen. Upp tidigt!

Började min stressiga morgon med att åka o besikta bilen. 8.40 stod jag där beredd och nervositeten kom smygandes när portarna öppnades. Hur skulle det gå?! Skulle min fuskamerikanare glida igenom detta smärtfritt?!
Jag blev om inte ännu mer nervös när den unge men ack så energiske karln säger åt mig att komma och titta när han hissa upp bilen. " OH NO" Vad är det jag ska se?!  Men han sa inget mer och jag stod där och försökte se någotsånär intresserad ut. Nä men det såg så fint ut och han var imponerad av mina utomordentliga bromsar! TACK de kan behövas.
Så jag fick ett TOMT papper med mig hem. Tjohoo..

Jag fortsatte min färd till västergården och kom lagomt till morgonfikat. Efter att ha värmt upp mig och ätit så kom kanylerna, rören och stasbandet fram. Ajajaj,, ssk Margreth räddade sitt ryckte och satte det på första försöket. Normalt hb så man kan ju undra varför jag plågat mig så för det?!... jaja nu vet man iaf. Jag
 har sysslesatt många med mina armar iaf. Bara att vänta på allergin o se.

Sedan drog jag med mig kära mor till örebro. Eller hon drog med mig i v70:n så glatt. Hade bättre flyt idag med julklappsinköpen. Har många kvar men det hinns. Hann iaf med de vesäntliga delarna = MAT och en FIKA.

Dagens + Fick mycket gjort
Dagens -  Alla jävla örebroare som kör som galningar!!! Tacka vet jag stockholmstrafik. 


- Kärlek

 
 Ibland känner man igen sig så väl.......

 

En bra dag!

2 Läs mer >>
Läste nyss Elins blogginlägg, om en bok som verkade vara idé att läsa, om mindfullness. Skulle verkligen behöva den ni. Är rätt stressad just nu. Men mest för att jag stressar upp mig innan saker, att jag kommer inte hinna. Men tänk om jag kunde lägga all den energin på att göra klart allt än att gå runt och oroa mig hela tiden. Vad bra det skulle vara då.

Men jag ska hinna färdigt. Ska lägga i overdriven. tempoooo!
Men faktorer som FÖRKYLNING, ÖGONFLUSS och VATTENKOPPOR kan jag tyvärr inte förutse, så det kan väl vara värt att nämna i mitt PM. Bara för att jag är vrång!

Börjar få små blåmärken på armarna och händerna nu. Var till Pilgården för provtagning, kolla hb och allergi bl.a. Skulle ta 4 "mindre" rör. Inga problem. Eller?
Jag höll iallafall 2 sjuksköterskor sysselsatta i ca: 30 min med mina icka infinnande blodkärl. Ett stick mitt på underarmen - misslyckat. Ett stick i handleden - misslyckat! Kallar in Berit. ja men nu kommer det gå finnemang. Hmm. Ett stick i andra armen i armvecket - YES! we got some blood! Efter 3 rör så tog det bara stopp. Det var ungefär då jag började se suddigt och känna att både armen och huvudet började domna bort. Andaaas, vicka på tårna, upp och skaka loss lite.

Ett sista försök mitt på handen på höger.(AJ!) - misslyckat! De stack mig till sist i fingret för ett HB, ej så tillförligtligt- så de gav upp tillslut, får komma in och kolla hb en annan dag.

Härligt att komma ut från provtagningsrummet med plåster över hela armarna och händerna.

Jag tror även att halva degerfors var på vårdcentralen i dag. Ifall någon tyckte att det var tomt på stan :P


Nu tillbaka till mina fågelbon. Sen sooooova.



- kärlek

Lite mycket nu..