0 Läs mer >>

Nu är julen slut för iår med. Men för mig känns det inte ens som att julen varit här.
Klart man har firat jul och fått lite paket men den där julkänslans infann sig aldrig, konstigt nog..
Fast jag jämför ju alltid julen med hur det var när man var liten och satt och vänt på tomten i Fasters hallfönster, den känslan fattades, vilket inte är så kontigt kanske då jag inte tror på tomten längre. Eller?...

Men snart är det påsk! :) Fram med alla små gula kycklingar istället.

Igår var vi och köpte oss en systemkamera på expert, lite dyrare än vad jag hade tänkt men finns kameran ingen annanstans så, slutade vi på expert tillslut. Blev en nikon D3100 efter mycket research på nätet och många kommentarer senare. Den var bäst i test bland "nybörjarkamerorna" och nybörjare det är vi ju så det var mest logiskt att ta den :)
Så nu ska jag bara hitta minneskortet från gamla kameran och sätta in så är det bara att knäppa på sen.




O pluggandet?... Det är väldigt vilande just nu, ush... Men nästa vecka ska vi ta oss i kragen och skriva färdigt vårt 5-6 sidor långa arbete om hörselnedsättning. Vi hann börjar iallafall innan jul så det känns skönt, bara  2-3 sidor kvar nu ;) Som sagt, känns bra att inte behöva börja från början helt när det snart ska vara inne.
Känns konstigt att "bara" behöva skriva 5-6 sidor nu,  när det sista arbetet vi skrev blev 10sidor, då känns ju faktsikt det här inte så jäkla jobbigt ändå.

Men idag blir det VILA, för det behövs visst också, sen iväg och fira lille Theo som blir 1 år idag!


God fortsättning och GOTT NYTT ÅR!!

 

The end of christmas

0 Läs mer >>

Nu har jag tagit helg, inidividuell uppgift färdigskriven och den muntliga redovisningen klar igår! Tummen upp!
Nu har vi bara kvar en slutuppgift och en redovisning till. Sen blir det lite julledigt!

Fick även tillbaka arbetetena från delkurs 2, Klart Godkänd med ett plus i kanten som det stod. MEN... inte ett VG! Visst jag förstår om läraren vill framhäva att det var ett Bra G, men det är ju ett G trots allt. Jag är inte känslig! Man blir nog lite störd när man själv läser till lärare om allt som har att göra med betyg och skola.

Håller även på att försöka sälja min wintec cair sadel på blocket, kan ju säga att det är inte det lättaste. Inte det att man inte får något svar, utan den ständiga frågan - Vad är ditt lägsta pris?  Eeh... Det som står i annonsen. Annars hade jag inte skrivit det!
En annan kvinna sa sedan "ja jag såga att man kan köpa en ny sån sadel för 4800, så vad är ditt lägsta pris då?"
Igen då - Eeh 2500, vilket nästan är då halva priset än en ny.

Hur orkar man, vill människan ha en ny sadel så köp en ny sadel då, inte en begagnad. Jag vet mkt väl vad sadeln kostar ny, men vad ska jag göra åt det.  (Lite upprörd ja)

Men nu blir det att åka iväg och handla mat i snöyran och hämta ut linser - DYRT! ( var jag bara tvungen att säga )
Proverna från Pilgården var ju som sagt - NORMALA! HB änna lite  högt som hon sa, högt med Folat m.m. Gluten visa inget heller...
Jaja.. jag är väl frisk då. Eller ja... Hur man nu ska se på det :P


 

  Fredag blir det att åka ner på Lisebergs Julmarknad!! :)

White Christmas