2 Läs mer >>
Är en låttitel och en perfekt benämning för mitt humör just nu.

Har haft en jättebra dag på praktiken, lite segt men roligt. Lite bättre tider den här gången med, lite för bra kanske men jag klagar inte ;)

har klappat på pållen en snabbis och nu blir det gympa! Hepp hepp hepp!! Fårse hur det går att gympa i en liiiite kort tröja... hmm  I need to tvätta!



God kväll!

Jag är sur, grinig, tvär, argsint, manisk, oregelbunden hjärtrytm( om ni ändå ville veta), halvt vansinnig blandat med halvt hysterisk... ghhhr. UTAN anledning! Pms kallas det annars..
Men annars är det bra!

Fuck off and die

1 Läs mer >>

Helgen snart slut och jag har inte pluggat det jag skulle ha gjort. Nu ska jag iofs bara läsa klart min bok men det hade känts bra att ha gjort det. Riktigt avancerade undersöknigar i den boken, hon har kommit fram till att barn inte planerar sin lek, utan att de improviserar ( för det mesta). bl.a.....Känns som att jag kommer bli smart av detta,. Inte mkt plugg alls just nu annars, men som sagt, allt kommer sen på en och samma gång sen. Vad jag gnäller!

Imorgon blir det iallafall VFU och träffa alla små barn igen :) Då ska jag lära mig om kunskapsuppdraget. Låter ju roligt, sådär lagomt. Annars ska det bara bli kul att få "jobba" lite istället för skolan.
Hem och tvätta regnkläderna sen så man är redo för utelek!

Trevlig helg förövrigt, kalas, barnvaktande, pizzakväll med "grabbarna" , sett min gamla häst göra en capriole, tvättat bilen och soovit. Jag är nöjd. 

Nu fortsätter segsöndagen, bäst att dra ut på kvällen så långt som möjligt. Har även fixat trådlöst internet hemma hos pappa så jag känner mer rätt duktigt också, skulle ha blivit datatekniker kanske? Så nu kan han surfa också och skaffa facebook som ALLA andra ;S



 - Kärlek 

Trådlöst

0 Läs mer >>
Eller inte..

Är så seg och jag skyller ALLT på vädret.

Fredag finally, New moon premiär idag och allt. Hoppas alla trivs ikväll :) Själv dissar man Robban och läser en bokjävel istället. Tjohoo.

Ska ju läsa lite i min ROLIGA bok, sen hämta Blacken. Kanske att han får övernatta här så får han gå tillbaka imorrn, fårse hur jag gör. Tror allt att han saknar stallet ibland, och Unik trots att han var en riktigt Biatch mot honom ibland. Flockdjur säger jag bara...

Har förövrigt klantat mig och haft halvt ihjäl min mobil! Ibland räcker inte mina få hjärnceller till, men men. Men då får jag iaf en anledning att köpa en NY snygg mobil! ;) mohaha. Desto dyrare desvärre...
Dags och jobba lite kanske. hmm..

Hur kan man lägga alla skoluppgifter till jul?!!...  Inlämning/redovisning VFU paper - v.51. Inlämning fördjupningspaper 4 januari ( postas!!!, mitt i nyårshelgen???) . Hemtenta (iochförsig) 14 januari.
Men det är luuuugnt... sa vår lärare iaf. pyttsan heller.

Nu LÄSA... sen tar jag HELG!




Lille hästen, November 2009.


- Kärlek

Höstväder is tha shie...

2 Läs mer >>
Nu blir det plugg. Jag ska plugga, måste plugga, VILL? plugga.

Novemberväder idag med, så jag håller mig inne tills det är dags för stallet. :)



Ha en bra dag!





 - Kärlek

Alltså, jag har suttit med en bokjävel (ursäkta) hela dagen, med avbrott för mat, promenad och kaffe. Och har fortfarande massor kvar att göra ( man har väl alltid nått att göra men iaf) jag blir så frustrerad. Just nu ska det bara renskrivas inför imorgon så jag ser vad jag menar sen skiter jag i detta för idag. Min stora kärlek idag har varit datorn, vi har umgåtts flitigt. :P

Tack o hej!

Frukost avklarad

3 Läs mer >>
Måndag morgon, segt. Måndag f.m. Segt. Måndag E.m. Segt... Måndagkväll - Kaputt..

En såndär dag som bara kom o försvann, den fruktade Måndagen. Början på en lång vecka. Slut.
Novembervädret gillar jag inte, det var lutzen dimma hela vägen in till örebro och hela vägen hem. Sen så gillar jag inte att bli ihop klämd mellan två långtradare mitt på E20! Och jag gillar inte att den ena långtradaren vinglar fram och tillbaka mellan körfälten medan en annan långtradare KÖR OM den! Och jag gillar INTE att gubbar i blåa bilar kör rakt fram och skiter i trafikreglerna MED FLIT!

Och jag gillar INTE att det inte finns en enda CD affär inne på hela Marieberg! Eller har jag missat nått.
Men jag GILLAR Elgiganten! Jag är nu härmed er trogne kund, i alla väder.

Har iallafall varit lite nyttig och varit på kärringgympan idag, tillslut. Har missat 2 ggr ( tror jag) Det kändes.  Kondisen är rätt okej, boxersize slagen, helt okej. Koordinationen - Ingen alls. Så det ser rätt roligt ut när man står där och viftar och flaxar fram och tillbaka, upponer. Men så ska det vara. jag har TRÄNAT. 

Även Pluggat lite med seminariegruppen, blev nog lite klokare. Föreläsningen var helt okej, jag gillar Johan Öhman. Han är en bra talare och har snygga knep för att behålla läsarnas fokus. Mer av honom hoppas jag att det blir. Om man måste välja :P


Nu äre Kvällen, har ingen som kan putta mej ur sängen imorrn, jäkla oflyt för det kommer gå tugnt o vara stelt. Men jag har ju tränat iallafall ;)




 - Kärlek 



Såhär viga är vi på Måndagarna, men inga andra dagar.
                                               

Kärringgympa!

2 Läs mer >>
Om det så är det sista vi gör!..

Idag skulle jag göra mycket. Jag har kommit långt...
Just nu är jag "barnvakt" åt en halvgalen terriervalp som springer efter mej konstant. Och då menar jag konstant. Nu ska jag Städa lite så Elin o Åsa inte behöver åka hem pga. en allergisk chock eller nått.

Annars lugnt. Hämtade min gamlahäst förut så nu står han i stallet och ÄTER! har dubblat (!!!) på lusernintaget och nu blir det ätardagar några ggr i veckan. Vi prövar så sålänge.
Annars får han flytta hem igen, iofs som singel men han verkar trivas med det också. Det löser sig.

Nu ska jag ta nya tag i väntan på vinet och godiseeet! :)




- Kärlek


Fredagsmyyyyys!

3 Läs mer >>
Jag vet, inte ens värt att fråga!

Pluggandet går segt. Jag lägger ner tills imorrn då det blir plugg med seminariegruppen på morron sen seminarie på E.m. Det får gå! Didaktik är förresten intressant, eller jag kanske ska omformulera till att didaktik är BRA. Fast just nu är allt segt så nu får det va.

Imorse testade Kajsa mina röstresurser, jäkla hund! Det är så lätt att göra något med en häst i ena näven som jagar foder hinken som man har i andra näven, när man ska försöka få tag i en hund som står mitt i vägen. Då var sammanbrottet nära. Som vanligt.
Men vi överlevde, hunden sprang fort hem sen konstigt nog, hästen fick sin mat och jag hade lite av min röst kvar.

Nu ska jag faktiskt städa, så har jag gjort nått nyttigt idag. Hejja mej.


Visst att man längtar lite efter jul men hallå, sommarn är väl ändå liiite bättre ;) Iaf  med alla konserter och skojj!



         

                      

  - Kärlek

Vetegroddsolja iställ...

2 Läs mer >>

Dagens:



TILLSTÅND:
Trött

MIDDAG: Maxmål

VÄDER:  Novemberväder

DRYCK: Cola+fanta

LÄNGTAN: Juuul

SÄMSTA: Seg föreläsning

BESÖK: stallet

TV: Ingenting faktiskt

PRESTATION
: Lånat ut min bok till bättre behövande ;)

BÄSTA: Bra skoldag m. trevligt sällskap

MORGONDAGEN: Plugga och Rida



             Har man inget bättre för sig så blir det såhär. Håll tillgodo





- Kärlek

Rubrikbrist..

0 Läs mer >>
Så fredagen är gjord.

Jag blir tokig, jag vill ha gjort den där skiten NU så det är över!!!

Har haft diskussion/debatt om friskolor idag, gick väl sådär. Jag förstår inte politiker som kan tjata på
så om samma sak hela tiden, de bara vänder och vrider på samma argument hela tiden. Sen har ju alla
OLIKA syn på SAMMA sak, därför det är så intressant att diskutera det.

"ja tänker ni utifrån ett kollektivistiskt sätt så är ju detta en fördel för er men om ni däremot ser detta på ett partikulärt synsätt så blir det ju såhär istället....."  ghhhr...  
Få jag gå och gräva ner mig någonstans... ??

Träfffade iallafall Helena i skolan o hann prata lite med henne och sen blev det lite tentaplugg och kaffe i Vårbo =)
 Trevligt!

Nu blir det paus från dessa böcker en stund sen PÅT igen bara! 


God kväll!




 

Är det inte Lördag sn...

1 Läs mer >>

Som vanligt så försvann helgen FÖR fort. Gillar vi inte.

Jag hade planerat in min helg så bra, SÅ bra! Lördag, ledigt o hockey, Söndag, PLUGG. Nu blev det istället Söndag - JOBB. Men det var kul att komma tillbaka och jobba lite och träffa allt folk.
Kul när man kliver in i matsalen och kikar fram mot en boende och frågar om hon känner igen mej och hon svarar direkt, " nämen.. jo men det är ju Maria från Åtorp." Jajjemän, jag sätter verkligen spår hos folk.
Sen om det är bra eller dåligt det vet jag inte. :P

Idag har jag umgåtts med gamla tentor och försökt vara lite smart. Får ju fasiken ångest när Sandra och Isabelle sitter och har svarat på alla gamal tentor och skrivit en sammanfattning på 27 sidor! Men men, vi gjorde också ett försök på en gammal tenta och försökte tillämpa passande lagar till olika situationer... tjoho. Vi var väl lite duktiga, sen fick jag låna en katalog med massa solresor ( värme!) och grabbarna grus drog fram datorn och kollade på ett avsnitt från 2½ men.
Sen blev det föreläsning i 2 timmar med trevligt sällskap. Intressant föreläsning trots hennes intensiva försök till att göra oss delaktiga.. VI FÖRSTÅR ÄNDÅ! tack..

Men en intressant föreläsning om barnets rättigheter iallafall. "Rättigheter skapar MOD" stämmer ju rätt bra.

Nu blire ännu mera plugg, sen natta hästen.


Mina vinterdäck sitter kvar än, Helt otrooooligt! Tack tack.




 Jag vet, han är bara LITE söt!


Måndag igen..