1 Läs mer >>
Ja jag erkänner. Jag kommer totalt strunta i vår c-uppsats denna eftermiddag då jag istället ska på julmarknad i Vadstena. Men vi kände att vi kunde ta ett lite break så Helena Jobbar och jag går på julmarknad. Jättebra uppdelning där tycker jag ;)

Men uppsatsen går sådär. Vi hade provventliering i Tisdags och fick en del att tänka på men mest små saker och att flytta om lite stycken osv. Inget jätteallvarligt så det var rätt så skönt. Men nu känns det så trögt med uppsatsen, då vi måste korta ner vissa stycken och komprimera lite. DET är inte lätt kan jag säga när man själv tycker att det inte går att korta ner mer, men det ska gå! Tillslut ska vi bli klara, även om det inte känns så just nu...

Så vi kände att vi behövde en dag "ledigt" så kör vi järnet imorgon och ser hur långt vi kommer. Handledaren tyckte vi kunde satsa på den tidiga ventileringen innan jul men vi vet inte, då får det inte krångla någonstans! Så kanske att det får bli efter jul så vi kan känna att vi gjort allt vi kunnat.. Vi funderar vidare på det!

Nu fila liiite på uppsatsen innan Julmarkand! Går jättebra detta med en "ledig" dag... kan aldrig släppa denna uppsats!

Julmarknad

0 Läs mer >>
Jag har sagt ett bra tag nu att jag ska sluta med kaffe men har jag gjort det?! Nej det kan jag inte påstå.
Detta C-uppsats skrivande gör det inte direkt enklare att sluta heller då man mer ofta än sällan behöver en kopp kaffe för att orka speeda på ytterligare. Sen är det ju även en social grej att dricka kaffe, åtminstone för de som dricker det vill säga. Så där skiter det sig också.

Men, snart måste jag ta mig i kragen och sluta för min mage och mitt kära hiatusbråck tycker inte att detta är OK längre. Så snart ska jag skärpa mig... snart!

Det var lite vardagsgnäll från mig!

Måste sluta med Kaffe...

2 Läs mer >>
Denna C-uppsats alltså. Just nu går det så trögt men så får det va. Vi har ändå lyckats jobba lite före schemat än så änsålänge är det hyffsat lugnt. men vi kom på oss själva förut med att säga " Nää. det ordnar vi sen" "Det fixar vi till sen".. Hmm det där SEN låter inte roligt. Fast det som blir att göra sen är ju att strukturera upp det, flytta om lite saker hit och dit och lägga till o ta bort, vilket ändå är saker som måste göras sen iallafall. SÅ jag hoppas detta kommer bli bra, tillslut!!

OCH Maria har fått en jobb! Bara fått det lovat i ord än så kanske skulle väntat lite tills man hade anställningspappret i handen MEN nepp, sålänge orka jag inte vänta :P Ska dit imorgon och lämna registerutdrag och hälsa på :)

Nä.. måste få färdigt de etiska principerna.. vilket jag redan hade gjort klart för 1 vecka sedan men så bestämde sig vår kursansvariga att byta ut dem mot en ny handling om etiska principer! Som förövrigt är över 100sidor text om olika bestämmelser om god forskning...hmm härligt...

Ingen anledning till ...