Ingen anledning till panik!

Denna C-uppsats alltså. Just nu går det så trögt men så får det va. Vi har ändå lyckats jobba lite före schemat än så änsålänge är det hyffsat lugnt. men vi kom på oss själva förut med att säga " Nää. det ordnar vi sen" "Det fixar vi till sen".. Hmm det där SEN låter inte roligt. Fast det som blir att göra sen är ju att strukturera upp det, flytta om lite saker hit och dit och lägga till o ta bort, vilket ändå är saker som måste göras sen iallafall. SÅ jag hoppas detta kommer bli bra, tillslut!!

OCH Maria har fått en jobb! Bara fått det lovat i ord än så kanske skulle väntat lite tills man hade anställningspappret i handen MEN nepp, sålänge orka jag inte vänta :P Ska dit imorgon och lämna registerutdrag och hälsa på :)

Nä.. måste få färdigt de etiska principerna.. vilket jag redan hade gjort klart för 1 vecka sedan men så bestämde sig vår kursansvariga att byta ut dem mot en ny handling om etiska principer! Som förövrigt är över 100sidor text om olika bestämmelser om god forskning...hmm härligt...

Kommentarer:

1 elin:

skriven

GRATTIS :D

2 lovisa:

skriven

Taaack!!<3=)
Kul med nytt jobb, vad för något?

Kommentera här: