4 Läs mer >>

Ny vecka, nya tag.
Nästa Måndag kommer jag absolut gilla. Då ligger jag på playan och solar för fullt =)

Kollade tenta resultatet igår - GODKÄND! Tack för det! Så nu kan man bara tänka matte matte matte.
Har haft matte föreläsning med Kjell Dahlström idag, en föreläsare jag rekommenderar! Ifall någon skulle få tillfälle ;) Han är sådär härligt go att sitta och lyssna på, samtidigt som man faktiskt förstår vad han talar om i MATTE. Fast idag var det mest runtomkring grejjer - kändes som att jag behövde lite mer "räkna matte" stuff i bagaget.

Hoppas att morgondagens föreläsning blir mer om väsentliga ämnen.

Ikväll blir det att prova på pilates. Kan bli en spännande syn. Hoppas att Erika och Madelene kan trassla ut mig om jag fastnar helt i någon konstig "böja kroppen onaturligt åt alla håll" ställning. Det var visst väldigt jobbigt sa de, fast att man bara ligger på en matta hela tiden. Intressant.

Nu är det dags med mat. Får skynda mig nu så att det ser ut som att jag hållt på jätte länge med maten innan Micke kommer hem. Så kan ju han få ta över sen. Kanske ska börja med poäng system so mde gjorde på solsidan.. eller kanske inte.

God kväll!

                                     
              

I like Monday but Sun...

3 Läs mer >>
                           

Som sämst betald i Sveriges handbolls landslag med "endast" 35000:- i månaden eller liknande, så är han ändå den som var bäst ikväll. Han är den där killen som går in på dressman och handlar medans de andra går in i lyxbutiker och köper strumpor. Han som kör vanlig svenne bil medans de andra har bilar som han knappt vågar drömma om. Men trots det så var han bäst på handboll ikväll! 

                                                                   Kim Ekdahl Du Rietz.

En helt vanlig handbo...

3 Läs mer >>
Har nu börjat min fjärde termin och har snart gått hälften av min utbildning. Det går rätt fort ändå.
Jag har lite blandade känslor inför denna kurs, lite skräckblandad förtjusning. Vi talar alltså om MATTE. Om det något som jag inte är bra på så är det just matte. Jag kan ju inte säga att jag är jättedålig heller, men det här med abstrakt tänkande - nä inte min grejj.

Nu har vi bara haft intro föreläsning och dum som jag är så kollade jag på förra terminens tenta och fick panik direkt! jag fattar ju ingenting! eeh just det, vi har inte gått igenom det här än. Kanske ska vänta lite med paniken tills efter genomgångarna och föreläsningarna.
Annars så får jag be min matteguru i vårbo om hjälp. Om hon vill hjälpa mig lite :)

Annars så är det 10 dagar kvar tills vi åker till spanien - playa ingles. Jag klagar inte.
Måste köpa en bikini och en resväska innan dess bara.
Ska även dopa mig inför den här resan så det inte slutar som förra gången - sjukhusbesök i ett främmande land, jättekul. Men jag kan rekommendera servicen på sjukhuset i turkiet - det var helt underbart. Ifall det skulle bli aktuellt för någon.. :P
Så nu blir det rhinocort, nezeril och Renexin i mängder. Och lite till. renexin är lite spännande - för jag ska alltid vara den där speciella personen 1 av 1000 på alla biverkningar och jag rekommenderar INTE renexin om man inte behöver det - om man nu är så speciell som jag alltså.  mardrömmar, nervositet osv. trevligt. För jag var ju inte stressad eller så innan, nejdå.

Nu har jag nog gnällt klart.

Step-up ikväll tror jag allt. Försöker få med mamma dit men hon skulle till Sofia och vibba idag. (vilken syn)...
kanske bättre att hon står där och vibbar istället för att slå ihjäl sig på en bräda...

Dags att ta tag mina tal - mest text som tur är! helt tal - rationella tal, reella tall och lite tallinjer.


- Kärlek

Matte!??...

0 Läs mer >>

Idag är det en sån där dag, dagen innan en tenta.

Lite tenta ångest har jag, som vanligt. men det är nog bara bra i lagom mängd. Sista tentan i i denna kurs, NOS kursen. Så nästa vecka börjar mattekursen - lärande matematik. Låter otroligt pedagogiskt. har fått låna de flesta böcker utav Erika så det känns bra iaf efter att jag kollt vad alla böcker hade kostat. En bok för 650 spänn. Det känns verkligen nödvändigt för att bara anv. i ca: 10 veckor.

Igår måndags kom nya tv:n också. Det var en som blev som ett barn på julafton iallafall. Behöver jag ens nämna namn? Jag gillar när andra betalar men tv:n står i mitt namn. Är det inte så det ska vara??.. :P

Snart är det semester också. En vecka på Canarie holmarna. Gött säger jag bara. Lite träligt att missa en vecka i skolan men ändå så otroligt skönt det ska bli! Sola, bada och bara ta det lugnt. Härligt!

Nu ska jag ta tag i pluggandet en liten stund. Sen måste jag nog städa, diska, tvätta och polera finporslinet. Allt för att slippa plugga. Känner att jag tappat motivationen i slutet av denna kurs. Blir nog skönt att börja med något nytt.

- Kärlek



tentaångets - o yes

0 Läs mer >>

Bloggtorka men så blir det ibland.

Sitter och ska försöka göra ett självporträtt av mig själv genom att klippa ihop ett kollage av MAT. En bilduppg. som vi haft under jul. Tänkte att det går snabbt och enkelt, eller?!..
Bara jag kommer igång så ska det väl gå fort, problemet är snarare hur likt det kommer bli mej. Men vad har hon tänkt sig tro?.. Hoppas inte hela delkursen betyg hänger på hur jag gör ett självporträtt av mat. Det känns lite sådär isånnafall.

Igår fick vi träsmak i arslet efter allt sittande i Esabhallen. var och kollade på Daniel och Bråtner när de spelade cup i Laxå. Gick inte så värst för dem men tror de hade bästa hejjarklacken iallafall. Min bror som jag tycker är en av de lugnaste personer jag känner blev lite het igår. För det första så skriker man inte åt domaren och för det andra - man springer inte ut och försöker göra mål NÄR MAN ÄR MÅLVAKT! och för det tredje - MAN GÖR DET INTE  EN GÅNG TILL! Det hade varit snyggt om han hade gjort mål men nä, sådan tur hade han inte.
Efter ett tag kom micke också, dvs. sportkommentatorn, vilket också var intressant. En f.d. fortbollsspelare som varken spelat eller tittat på live fotboll på länge - ujujuj.
Men annars var det trecvligt.

Nu måste jag ta tag i mina "självstudier" . Fint ord.



 ego girl..


Love love love..