8 Läs mer >>
Går riktigt bra nu faktiskt. Kliar eller skaver inte alls. Känns ju lite iofs men vad ska man begära när man har två "plastbitar" i ögat. ( som optikern sa själv) Lite svårt att få skärpa på vänster ibland, så då får man blinka som en besatt och folk tror man flörtar helt vilt. Men jag provar o provar och hoppas att jag har vant mig med dessa plastbitar tills den dagen jag behöver glasögon jämt. Kan va bra att ha dem då ;)

Kändes som att jag behövde gnälla av mig där, men nu får det vara bra.

Har haft ett eftermiddagspass i skolan idag. Vi fick lära oss att tyda en karta och att "passa kartan". att kartans upp är  mot norr osv. Först fick vi alla flashbacks från högstadietiden då man sprang där som en tok efter någon annan och hoppades innerligt att den sprang åt rätt håll.  Imorgon ska vi måla skattkarta på bildlektionen och på fredag blir det en heldag i Hällarbrottet utanför kumla. Spännande kan tyckas. Lärarnas mål är att vi ska få upp en eld och allt där runtomkring. Sedan ska vi reflektera över detta. Som sagt. Spännande :)

Tycker om NO:s kurserna ändå. Jag kommer ju bli rejält allmänbildad iaf. Tänk när man åter sitter där med alla pedagogikböckerna i PDIB. Då kommer jag sakna den där kartan och bildlektionerna SÅ mkt.
Men än är jag inte där. Tack o lov.

dags att ordna mat. ta in pållar och kanske angagera sig mer i förberedelserna med våra gruppuppg. Men de hinns med imorgon. För DÅ är det en annan dag.



- Kärlek



 
  Hade en träff med Emma förra veckan .Fönstershopping och skitsnack!

Envis som en..

2 Läs mer >>

men snart börjar skolan och då kanske det blir mer bloggande. Blir oftast så att man lägger tid på annat på datorn när man egentligen ska plugga. För mig blir det iallafall så.

Igår var mamma och jag och daniel i örebro o shoppa lite. ;ed släpkärra o Mammas sega volvo. Och mammas humör. Sen parkera mamma så fint när vi gick in på marieberg. Skitbra med kärra och allt.
När vi kom ut. ja då var det inte lika perfekt när andra bilar hade parkerat brevid oss. HUR kommer man ut från en parkering med STOR kärra med kapell och allt och en stor V70 från en smockad mariebergsparkering. Svängradie = O.

Jo man låter Maria koppla loss kärran och dra ut den i mittgången för "hand". ( tur att karln brevid hade koll på vart kärran var för det hade nog inte jag. Men det gick bra. Trots allt. )

- " vilken tur att jag inte har en dotter med rosa nackelack och svaga nerver"..
Tack Mamma. Hur du nu än menade.

Som sagt, man har aldrig tråkigt iaf när man åker och shoppar med Mamma.

Fick iaf inhandlat mitt databord micke och en byrå. Blir bra det nu när det är dags att plocka fram alla läxböcker igen. Dags att bli lite smart igen alltså..

Nu blir det kalas-fika uppe i Gökhult. 


   
                       
                                    vart tog sommaren vägen??


- Kärlek

Bloggandet står rätt ...

2 Läs mer >>
Har haft en jätterolig helg nere i Ullared med trevligt sällskap. Dock utan Micke, fast det gjorde nog inte honom något att han inte kunde följa med. Åktei stället med hans bror och syster med respektive.

 Åkte kl.4 på morgonen i Lördags så på kvällen sen i vår camping stuga så kan jag säga att jag somna gott uppe på mitt loft. Trots att vi var där i 2 dgr så hann jag absolut inte med alla affärer som fanns runt omkring eller ens alla avdelningar inna på ullared. Herrejävlar vad saker. Nästa gång ska jag strukturera upp det avd. för avd. för annars blir man aldrig klar!

handla för en rätt stor summa pengar. Eller ja, det rök några tusenlappar kan man säga. Men fick med mig en vinterjacka, flera linnen, tröjor och ett par jeans, underkläder, strumpor m.m.  Även lite inredingssaker och 2 nya täcken till sängen och såklart en ridjacka och smågrejjer till hästarna. Och massa dusch grejjer + 2 nya väskor.
Det va bara skit att man blev så dumsnål efter ett tag. Fanns så mkt grejjer jag hade velat ha mer men sen bara "näää... de blir så dyrt!"...  jag får skärpa till mig till nästa gång.
Har iaf pengar kvar på kontot så ångesten är inte allt för överhängande.

På Måndag börjar skolan igen! Får börja ladda nu så man är i form till alla läxor, tentor osv. Hujjamejjen.
Önskar också att hovslagaren kunde svara så att den vita faran kan få på sig skor så vi kan börja komma iform orrdentlig snart. Det spörs som endel säger.

Nu ska jag invänta Emelie som ska komma på fika :) Precis hemkommen jag, då far min bättre hälft iväg på 4 dgrs björnjakt. De får allt akta sig för bamse tkr jag. Stora djur det där. 

 - Kärlek


                                              
     

En helg i Ullared

3 Läs mer >>
Och det vart jag!  Har saknat det. Att behöva gå ut i iskall kyla. I piskande regn. I stekande sol. I blåst som får vem som helst att lätta från marken. Att gå runt och lukta skit.



   
 Välkommen hem!!



- Kärlek

Facebook status: Nu b...

2 Läs mer >>

Vad skönt det är att inte behöva ställa klockan en dag iallafall och bara få sova ut!  Jobbarhelgen gick fort och nu är det Måndag igen! Redan Augusti och jag undrar vart tog sommarn vägen??jag som skulle sola och bada så mkt!.. Har bara badat 1 gång änsålänge! Katastrof! Det enda jag kan säga är väl att jag sparar mig till den 29 januari när vi drar till Gran Canaria. Det blir skönt det!Mitt i kursstart, men vad ska jag göra?.. Det får gå ändå. .

Fastnat framför tvn. Behind enemy lines heter orsaken till detta. Men vad va sjutton. Jag är ju ledig. :)Senare blir det pyssla om hästen och kanske spackla sista rummet. ( dvs. Micke spacklar).. Och klippa gräset. Och där va min lediga dag redan fylld.

 
                                          
                                                 Men först lite filmtittande..


- Kärlek





Ledig Måndag