3 Läs mer >>

Blev lite inspirerad av Elin när hon hade bytt bloggdesign så jag tänkte hänga på.

Lite förändring skadar inte..


Nu tvhäng i soffan med Micke <3 och Ozzy såklart

inspirerad

2 Läs mer >>
Lite kul att få ett lönekuvert med posten. Lön för en dag. En extra lusenlapp, helt okej.

Skrev ett sånt utförligt och bra inlägg igår men det försvann när jag försökte ladda upp en bild så jag blev sådär putt som jag kan bli och gav upp på en gång. Teknikens under.

Hade fått betyg för dk 5 såg jag förut, så nu är jag uppe i 67,5 hp. fast nu börjar jag få ångest över Vfu:n. Ska göra en didaktiskt undersökning och redovisa det med ett PM. Kan bli intressant, har inte skrivit PM eller större arbeten sen förra julen. Men det är väl bara att ta sig i kragen.

Har väl ännu mera ångest inför den här tentan. Kemi! KEMI! astronomi, newton, ljuset m.m. Spännande.
Nästa Fredag vid den här tiden kan jag andas ut, för en liten stund. Sen börjar pendladet till Askersund. Men efter det blir det en kurs i mat så det kan vara helt okej :)


Imorgon har vi en sista föreläsning i denna delkurs. Sen är det intensiv plugg som gäller till Fredagen den 5 november! uuuh..

Nu blir det stallet - sen Grey´s!
 

 

Onsdag

0 Läs mer >>
Passar ju alldeles för väl med en ridtur just nu känner jag.  Kände att jag var tvungen att uppdatera lite först.

Ingen skola idag. Hemmaplugg som det kanske kallas, det kommer jag till sen. har börjat ny kurs nu och jag kan ju säga att det blev nästan som en chock mot hur den förra kursen var. Då tog vi det så lugnt och det var rätt slappt med litteratur och duggan var kort osv. Nu är det kemi som gäller. Ljus och materia, solsystemet, atomen m.m.

Blev ett hårt pass igår, först 3 tim föreläsning om atomen sen ca 3 tim lektion och atomen och kemiska bindningar m.m.m.m. När t.o.m. läraren pustar och tycker att det är jobbigt efter 6 timmar kemi hur tror han inte vi känner?! Så han tyckte att det var bra att vi fick vara hemma idag och vila efter allt för mkt kemi på en gång. Tack lennart! jag mindes skräcken från högstadiet när man skulle hålla på med alla dessa kemiska beteckningar och formler och sen säger Lennart - nu ska ni får göra era egna atomer med hjälp av periodiska systemt.
Eeeh.. va? ursäkta? det kan inte jag!
Men efter en förklaring på högskolenivå så fatta jag mer än vad jag någonsin fattade på högstadiet. helt otroligt.

Nä så idag vilar jag mitt överbelastade huvud från kemi och tar mig en tur till stallet istället. :)

Betnér i Söndags, var såklart lika bra som alltid. Visst skrek han lite väl . speciellt när han hade problem med rösten. ( magsyra på stämmbanden?!).. :P Men I like you anyway betnér.

 Nu ut i solen :)


- Kärlek

Jag ser solen skina u...