Ny vecka nya möjligheter

Sitter och väntar på att hästarna ska ätit färdigt så att man hinner ta sig en tur såhär på "morgonen". Inte så fint väder dock ,men som Helena brukar säga - " det regnar ju inte iallafall". Always look at the bright side of life.
Får bli en lugn tur, känns som det. men man vet aldrig, kanske måste köra galopprace mot något ute i skogen, det vet man inte.

Helgen har varit bra, men inte så mkt "dugga" pluggande som jag hade behövt. Måste verkligen diskutera med de högre makterna om det här med fler timmar per dygn.
I Lördags blev det en sväng till karlskoga först, sedan tillbaka - gå på marken. sedan vidare till Annica och äta tacos och sedan vidare på hockey. Färjestad vann iaf 2-0. Härligt!
Hockeyns hejjarklack måste vara en av de bästa i att höras iaf. De står där och hoppar och sjunger och skriker i över 1 timmes tid. Undrar hur bra de prata dagen efter.

Men jag diggade en av deras små ramsor iaf. " AIK kan inte vinna, solen skiner över karlstad".
den satte sig direkt :P

Söndagen var mest.. SEG. Blev inte mkt gjort alls. Hemskt átt slösa bort värdefulla timmar sådär, men men.
Men vid halv sju så var det dags att dra på sig träningskläderna för då var det dags för gympa, i Finnerödja. Magen blev ju tränad iaf, mest skrattmusklerna dock men de är väl alltid något. 

På onsdag kör vi step-up igen. hejja hejja.
                         
                                 
  - kärlek

Kommentarer:

1 Åsa:

skriven

Din hurta! Jag kör steppen i morrn :) alltid någe!

Kommentera här: