Livet..

Det känns som att allt fokus ligger på allt annat än skolan just nu. Kanske behövs sådana perioder ibland men den kan inte vara hur lång som helst. Känner att denna matte blir lidande.. hmm va synd...

Ska ta tag i vår uppg. nästa vecka. Lärarna har ingen förståelse för utlandsresor mitt i terminen. ( ok.. eget ansvar) Men ska bara tillägga att vår kursansvarige är pappaledig och just nu är han i Thailand ( Miami sa någon annan) Så han kan minsann vara utomlands.. lite orättvist är kanske livet. ibland.

Hade glömt att det tar sådan lång tid att räkna matte. Satt i 3 timmar och räknade 1 kapitel ( av 6).  Höll på att bli tokig efter ett tag så då var det bara att pausa. Men jag kan iallafall inte sitta hur länge som helst med matte - det är skilland mot att sitta och skriva ett arbete - enligt mej.  Siffrorna och helttalen, de olika lagarna om addition och subtraktion osv bara snurrar i huvudet tillslut.
Längtar lite till Svenska kursen i mars.

Härligt väder vi har i Sverige idag. Känns som att det räcker med snö nu.

Imorgon blir det en tidig morgon - mot skavsta och England. Hoppas vädret är bättre och tågen håller tiden, så ska allt gå bra.  Hoppas på en lyckad helg!


  - Kärlek



Kommentarer:

1 Elin:

skriven

Härlig bild :) Det är änna svårt att koncentrera sig på skolan när det finns så mycket annat roligare att göra... speciellt när ämnet är matte. Men snart är det mars :)

2 Åsa:

skriven

Jaa hoppas verkligen ni kommer iväg (och hem) som ni ska så det blir en rolig resa!

Ha de fint!

Kommentera här: